Artikelcode: 3756 SKU: 29771 Categorieën: , , Tags: , ,

Combi Wall Splitton Trapezium 22/15x20x15 Kilimanjaro

 5,20 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Combi Wall Splitton Trapezium 22/15x20x15 Kilimanjaro is een stapelbaar trapeziumvormig muurelement. Deze gekloofde en getrommelde stapelsteen heeft 2 gladde zijden (boven en onder) en is in diverse kleuren leverbaar. Zeer geschikt voor (ronde) tuinmuren, ruïnes en andere bouwwerken.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Combi Wall Splitton Trapezium 22/15x20x15 Kilimanjaro

De Combi Wall Splitton Trapezium 22/15x20x15 Kilimanjaro is een stapelbaar trapeziumvormig muurelement. Deze gekloofde en getrommelde stapelsteen heeft 2 gladde zijden (boven en onder) en is in diverse kleuren leverbaar. Zeer geschikt voor tuinmuren, ruïnes en andere bouwwerken. De combiwall trapezium elementen zijn ideaal voor het maken van rondingen in de tuin. Dit muurblok is bovendien zeer eenvoudig te verwerken. Een cirkel is gemakkelijk gemaakt door de vorm van deze steen. De combiwall splitton elementen zijn in trapeziumvorm ook geschikt voor rechte muren. Stapel de stenen daarvoor om en om op.

Over de Combiwall Splitton

De Combiwall Splitton muurelementen zijn gemaakt van beton. De stapelblokken zijn in verschillende kleuren te krijgen, zoals Sierra Nevada (beige/bruin), Matterhorn (antraciet/grijs), Mount Everest (antraciet), Kilimanjaro (bruin/grijs) en Mont Blanc (beige/bruin). Bekijk hier ons volledige assortiment combiwall muurblokken.

Verwerkingstips

De Combi Wall Splitton Trapezium 22/15x20x15 Kilimanjaro kunt u het beste lijmen. U vindt op deze pagina een aantal lijmproducten die u hiervoor kunt gebruiken. Voor de fundering raden wij een zandbed van zand en trascement aan. Heeft u vragen over de verwerking van muurblokken? Bel dan gerust even naar 0341-352931.

Stapelblokken in onze showtuin

In onze 1500 m2 grote showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment muurblokken. Twijfelt u nog over de verschillende soorten of kleuren? Kom dan gerust eens langs, dan kunt u de muurblokken met eigen ogen bekijken. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De koffie staat voor u klaar!

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel maakt onderdeel uit van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. Met onze ruime ervaring weten we waar we over praten. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- of tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Afmetingen 20 × 22 × 15 cm
Lengte

20 cm

Breedte

22 cm

Hoogte

15 cm

Fabrikant

Redsun

Kleur

Bont, Bruin, Grijs

Collectie

Combi Wall

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.