Steenvoordeel is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

De webshop Steenvoordeel.nl is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.
(KvK: 08021229; btw-nummer: NL00.96.95.825.B01).

Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. (of BouwPartner Pieper) is een leverancier van materialen en producten voor de tuin-, bouw- en sanitair branche.

Kijk voor een overzicht van onze diensten en materialen ook eens op bouwpartnerpieper.nl

Contact - Steenvoordeel

De voordelen van Steenvoordeel

Bestellen per pak of pallet

Steenvoordeel.nl is opgericht vanuit het idee om zowel zakelijke als particuliere klanten de mogelijkheid te bieden om voordelig online pakken of pallets stenen af te nemen. Volle pakken zijn over het algemeen voordeliger dan wanneer u stenen of tegels per stuk of per m2 koopt.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. De webshop berekent daarom op basis van het aantal vierkante meters dat u nodig hebt automatisch de juiste (en voordeligste) hoeveelheid.

Groot assortiment

Het assortiment in deze webshop is slechts een selectie uit het totale assortiment van BouwPartner Pieper Ermelo. Wij leveren producten van o.a.

Betrouwbaar

Pieper Ermelo bestaat al meer dan 40 jaar. Wij leveren materialen aan grote én kleine tuin- en klusprojecten in Nederland en België.

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te krijgen en te houden. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bent u ondanks onze inspanningen niet helemaal tevreden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want wij zoeken altijd naar een oplossing.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Lees dan gerust eens onze reviews en beoordeel zelf.

grote showtuin in Ermelo

Hieronder vindt u een kleine impressie van onze showtuin. Wilt u ons aanbod met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom in onze showtuin en showroom aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar, we helpen u graag verder!

onze avondtuin

In onze avondtuin kunt u ook op klaarlichte dag het effect van tuinverlichting bekijken. Met het schakelpaneel kunt u zelf verlichting in- en uitschakelen en zo zien welke verlichting u aanspreekt. U bent van harte welkom om eens inspiratie op te komen doen!

BouwPartner Pieper en Steenvoordeel in beeld

Eigen transport

Wagenpark Pieper

Wij bezorgen uw bestelling met eigen transport. BouwPartner Pieper Ermelo heeft daarvoor 5 vrachtwagens beschikbaar. Uw bestelling wordt over het algemeen afgeleverd met een vrachtwagen die 50 ton weegt en 18 meter lang is.

Uw adres niet bereikbaar?
Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. In dat geval is het ook mogelijk om een korte trailer in te zetten. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Familiebedrijf Pieper

Moederbedrijf Pieper Ermelo werd in 1976 opgericht door Wijnand Pieper Sr. Ruim veertig jaar later is het bedrijf nog altijd springlevend en is onze blik nog altijd op de toekomst gericht.