Steenvoordeel is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

De webshop Steenvoordeel.nl is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.
(KvK: 08021229; btw-nummer: NL00.96.95.825.B01).

Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. (of BouwPartner Pieper) is een leverancier van materialen en producten voor de tuin-, bouw- en sanitair branche.

Kijk voor een overzicht van onze diensten en materialen ook eens op bouwpartnerpieper.nl

Contact - Steenvoordeel

De voordelen van Steenvoordeel

Bestellen per pak of pallet

Steenvoordeel.nl is opgericht vanuit het idee om zowel zakelijke als particuliere klanten de mogelijkheid te bieden om voordelig online pakken of pallets stenen af te nemen. Volle pakken zijn over het algemeen voordeliger dan wanneer stenen of tegels per stuk of per m2 worden gekocht.

Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken. De webshop berekent daarom op basis van het aantal benodigde vierkante meters automatisch de juiste (en voordeligste) hoeveelheid.

Groot assortiment

Het assortiment in deze webshop is slechts een selectie uit het totale assortiment van BouwPartner Pieper Ermelo. Wij leveren producten van o.a.

Betrouwbaar

BouwPartner Pieper Ermelo bestaat al bijna 50 jaar.
Wij leveren materialen aan grote én kleine tuin- en klusprojecten in Nederland en België.

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te krijgen en te houden. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Ondanks onze inspanningen toch niet helemaal tevreden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want wij zoeken altijd naar een oplossing.

Weten wat anderen van onze service vinden? Lees dan gerust eens onze reviews en beoordeel zelf.

grote showtuin in Ermelo

Hieronder een kleine impressie van onze showtuin. Wilt je ons aanbod met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showtuin en showroom aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat klaar, we helpen je graag verder!

onze avondtuin

In onze avondtuin is ook op klaarlichte dag het effect van tuinverlichting te bekijken. Het is mogelijk om met het schakelpaneel zelf verlichting in en uit te schakelen en zo zien welke verlichting het meeste aanspreekt. Je bent van harte welkom om eens inspiratie op te komen doen!

BouwPartner Pieper en Steenvoordeel in beeld

Eigen transport

Wagenpark BouwPartner Pieper

Wij bezorgen de bestellingen met eigen transport en hebben daarvoor 5 vrachtwagens beschikbaar. Over het algemeen bezorgen wij met een vrachtwagen die 50 ton weegt en 18 meter lang is.

Uw adres moeilijk bereikbaar?
Via Google Maps controleren wij vooraf elk afleveradres zodat wij het juiste vervoer in kunnen zetten. Heb je vragen of wensen bel ons dan zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Familiebedrijf Pieper

Moederbedrijf Pieper Ermelo werd in 1976 opgericht door Wijnand Pieper Sr. Bijna vijftig jaar later is het bedrijf nog altijd springlevend en is onze blik nog altijd op de toekomst gericht.