Vurenhout

Vuren is de naam van een houtsoort, afkomstig van de fijnspar. In Nederland is vuren de meest gebruikte houtsoort. De kleur van vuren is bleek tot witachtig geel met een zachte en grove tekening. Na langdurige blootstelling aan licht wordt het geelbruin. Om verkleuring te voorkomen is het verstandig om het vurenhout snel af te werken. Het vurenhout wordt voor zeer veel doeleinden toegepast en is vooral geschikt voor lichte tot middelzware constructies. Vuren is eenvoudig te bewerken, zowel machinaal als met de hand, en is een relatief makkelijk te impregneren, te verven, te beitsen en af te lakken houtsoort. Daarnaast is vurenhout tegenwoordig ook in een zwarte kleur verkrijgbaar. Dit geeft een verzorgde en chique uitstraling, zeker bij toepassing in de tuin en als gevelbekleding

Showtuin in Ermelo

U vindt het tuinhout ook in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.