Cortenstaal voor in de tuin

Bij Steenvoordeel vindt u diverse Cortenstaal producten voor in de tuin. Denk aan bloembakken en opsluitstrips. Heeft u andere wensen? Wij kunnen ook maatwerk leveren. Neem gerust eens contact met ons op.

Filter producten Toont alle 11 resultaten
Lengte
Breedte
Dikte
Hoogte
Kopmaat
Fabrikant
Collectie
Sorteer op
Filter producten Toont alle 11 resultaten
Sorteer op
Lengte
Breedte
Dikte
Hoogte
Kopmaat
Fabrikant
Collectie
Vanaf  16,00 per stuk
Vanaf  41,55 per stuk
Vanaf  60,10 per stuk
 270,00 incl. btw per stuk
 354,00 incl. btw per stuk
 318,00 incl. btw per stuk
 282,00 incl. btw per stuk
 302,40 incl. btw per stuk
 406,80 incl. btw per stuk
 350,40 incl. btw per stuk
 526,80 incl. btw per stuk

Cortenstaal toepassingen

Cortenstaal kent veel toepassingen. De laatste jaren komen we cortenstaal in verschillende vormen tegen in de tuin. Eén van de mooiste eigenschappen van cortenstaal is dat het zo veelzijdig gebruikt kan worden en dat zie je ook duidelijk terug in de grote verscheidenheid aan toepassingen in de tuin. 

Borders en kantopsluitingen

Het is weer een iets anders dan een betonnen opsluitband: een borderrand van cortenstaal. Het biedt uitstekende stevigheid en heeft een lange levensduur. Dus wilt u eens iets anders? Bedenk dat dan u cortenstaal ook als border of kantopsluiting kunt inzetten.

Bloembakken

Naast cortenstaal kantopsluitingen kennen we nog een aantal praktische toepassingen voor de tuin. Zo hebben we bloembakken van cortenstaal in verschillende afmetingen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren!

Heeft u nog andere wensen? Ons eigen metaalbewerkingsbedrijf Pieper Staalbouw kan ook maatwerk leveren. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.