Zweeds rabat

Onze Zweeds rabatdelen zijn van grenen of vurenhout. Afhankelijk van de houtsoort zijn de rabatdelen zwart gedompeld of zwart gelakt. Door deze behandeling hebben deze houten potdeksel planken een lange levensduur.

SALE
Vanaf  11,95 Vanaf  10,20 per stuk
SALE
Vanaf  10,45 Vanaf  8,95 per stuk
Vanaf  20,45 per stuk

Zweeds rabat

Onze Zweeds rabatdelen zijn van grenen of vurenhout. Afhankelijk van de houtsoort is onze Zweeds rabat zwart gedompeld of zwart gelakt. Door deze behandeling hebben deze houten potdeksel planken een lange levensduur. Combineer deze Zweeds rabatdelen met robuuste Douglas palen en u realiseert bijvoorbeeld een zeer fraai tuinhuis of een mooie schutting. Daarnaast is Zweeds rabat prima te gebruiken als gevelbekleding. U creëert hiermee een mooie landelijke uitstraling.

Om de levensduur verder te verlengen kunnen de Zweeds rabatdelen extra worden behandeld. Bij behandeling met beits zal de nerf van het hout zichtbaar blijven wat een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast kunnen de gelakte delen van een extra laag verf worden voorzien. Dankzij de vorm passen de rabatdelen perfect in elkaar en door de unieke vorm kan er geen water tussen de rabatdelen komen waardoor houtrot en schimmels geen kans krijgen.

Garage of schuur van Zweeds rabat

Wilt u een garage of schuur met een luxe uitstraling realiseren dan is Zweeds rabat hiervoor ideaal. De zwarte rabatdelen in combinatie met lichtgekleurde kozijnen is een voorbeeld van een fraaie combinatie. Voor de afwerking van de buitenhoeken zijn speciale hoekpalen leverbaar.

Showtuin in Ermelo

Het Zweeds rabat vindt u ook in onze showroom aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.