GeoCeramica® van MBI | het complete assortiment op Steenvoordeel

GeoCeramica® heeft de voordelen van een keramische tegel, gecombineerd met het verwerkingsgemak van een betonnen tegel. Deze tegel van topkwaliteit kan eenvoudig op een zandbed gelegd worden. Met GeoCeramica heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw terras.

Filter products Showing 1 - 24 of 221 results
Formaat
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Fabrikant
Collectie
Verwerking
Sorteren op
Filter products Showing 1 - 24 of 221 results
Order By
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Formaat
Fabrikant
Collectie
Verwerking
 96,95 incl. btw per m2
 95,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 85,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 99,95 incl. btw per m2
 85,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 99,95 incl. btw per m2
 87,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 76,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 96,95 incl. btw per m2
 96,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 76,95 incl. btw per m2

GeoCeramica® van MBI

Steenvoordeel is leverancier van de enige echte GeoCeramica®! Deze unieke keramische tegel op een betonnen ondergrond is al jaren op rij een tuintrend. GeoCeramica® heeft de voordelen van een keramische tegel, gecombineerd met het verwerkingsgemak van een betonnen tegel. GeoCeramica® kan eenvoudig op een zandbed gelegd worden. 

GeoCeramica® is bekroond met een RedDot-Design Award.

Keramische tegels van 4 cm dik

GeoCeramica® is een revolutionaire buitentegel met een toplaag van keramiek. De toplaag ligt op een betonnen onderlaag. GeoCeramica-tegels zijn verkrijgbaar in 4 cm dik (vooral geschikt voor bijvoorbeeld een terras), maar zijn ook beschikbaar in 6 cm dik voor de oprit of 8 cm voor toepassing in de openbare ruimte.  

GeoCeramica voor op de oprit

Speciaal voor de oprit bieden wij ook de GeoCeramica 2Drive-serie aan. De serie 2Drive heeft een 6 centimeter dikke Stabikorn®-laag waardoor de tegels ook geschikt zijn voor zwaarder gebruik zoals uw oprit. Uiteraard zijn de tegels ook te gebruiken voor uw terras zodat u één geheel krijgt. U kunt daarvoor ook de 2Drive-tegels gebruiken, maar alle kleurstellingen uit de 2Drive-serie zijn ook als 4 cm dikke GeoCeramica-tegel te krijgen.

Keuze uit tientallen designs

De GeoCeramica®-serie bestaat uit talloze verschillende kleuren en designs waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een plankformaat in 120x30 cm voor een natuurlijk terras met houtlook. Of ga voor een leisteen, quartz- of granietlook voor een levende tuin. De prints zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Zo heeft u het uiterlijk van natuurlijke materialen, met het onderhoudsgemak van een keramische tegel.

Duurzaam en blijvend mooi

Door de combinatie van keramiek op een Stabikorn®-drager (de betonnen onderlaag) kunt u GeoCeramica® in elke tuin verwerken. De keramische tegels kunnen ook in elk denkbaar design geproduceerd worden. De GeoCeramica-tegels zijn bestand tegen hitte en vorst. Zo heeft u het hele jaar een prachtig terras dat bovendien weinig onderhoud nodig heeft.

MBI: duurzame sierbestrating

MBI produceert innovatieve sierbestrating met respect voor de mens en het milieu. De laatste tien jaar zijn grote stappen gezet. Dit zorgde al voor een vermindering van de ecologische voetprint met meer dan zeventig procent. Denk bijvoorbeeld aan het volledig produceren op groene stroom of het verwerken van secundaire en gerecyclede grondstoffen in plaats van primaire grondstoffen. MBI heeft als doelstelling om de meest duurzame sierbestrating van Nederland te produceren.

Meer weten over GeoCeramica? Kom naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de GeoCeramica-serie ook in onze showtuin bij BouwPartner Pieper aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Als u twijfels heeft over de kleur, of vragen heeft over de verwerking, kom dan gerust eens bij ons langs. U kunt dan de GeoCeramica terrastegels op uw gemak vergelijken. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
De koffie staat voor u klaar!

Aanleg GeoCeramica®

Ten opzichte van traditionele keramische tegels, is GeoCeramica® eenvoudig aan te leggen. De tegels zijn direct te leggen in een zandbed. Bekijk ook eens onderstaande video. 

Voordelen GeoCeramica®

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasvast
  • Vuilwerend
  • Vlekbestendig
  • Geen kalkuitbloei
  • Geschikt voor hogedrukspuit (let wel op de voegen!)
  • Eenvoudige verwerking
  • Duurzaam

Steenvoordeel: Onderdeel van BPG Pieper in Ermelo

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We hebben verstand van zaken en kunnen u prima adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.