Hoe kunnen we helpen?
U bent hier:
Print

Retourneren

Retourneren / Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is), de bestelling fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons – binnen 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling – op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt het formulier of uw mededeling per post versturen, faxen of e-mailen naar:

Steenvoordeel/BouwPartner Pieper
t.a.v. Wijnand Pieper
Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo
T: 0341 – 35 29 31
F: 0341 – 35 85 96
E: info@steenvoordeel.nl

Als u de herroeping per e-mail naar ons verstuurt, zullen wij u hiervan een ontvangstbevestiging sturen.
De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die gemaakt zijn als u voor een andere leveringswijze heeft gekozen dan de door ons geboden goedkoopste standaard bezorging). U ontvangt deze betalingen niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Voor de terugbetaling zullen geen kosten in rekening worden gebracht.

Als u ervoor kiest uw bestelling zelf te retourneren, dan mogen wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

Kosten retourzending

Wij rekenen geen kosten voor het verwerken van een retour. De kosten van terugzending/ophalen komen echter voor uw rekening. U kunt de producten zelf retourneren of weer door ons laten ophalen.

Ophalen door Steenvoordeel

Wij kunnen de goederen weer bij u ophalen. De retour- en handelingskosten voor het ophalen van de goederen komen voor uw rekening. De hoogte van de kosten hangt af van de afstand van de ophaallocatie tot Steenvoordeel/BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De kosten worden als volgt berekend:

Ophaallocatie binnen 55 km vanaf Steenvoordeel: € 85,-
Ophaallocatie meer dan 55 km vanaf Steenvoordeel: € 190,-
Ophaallocatie in België: € 300,-

Zelf retourneren

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de producten zelf bij ons terug te brengen of te laten bezorgen. U dient de goederen dan in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De producten moeten worden afgeleverd bij:

Steenvoordeel/BouwPartner Pieper
t.a.v. Wijnand Pieper
Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo

Schade aan producten

U mag de producten uit de verpakking halen en beoordelen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen als u de producten meer gebruikt heeft dan noodzakelijk was voor het beoordelen van het product. Als u de producten zelf terugbrengt of terugstuurt, dient u er uiteraard ook voor te zorgen dat het product zonder beschadigingen weer bij ons aankomt.

Meer informatie
Heeft u nog vagen over het retourneren van uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de website of door te bellen naar 0341-352931.

Inhoudsopgave