Sierbestrating voor uw terras, tuin of oprit online kopen bij Steenvoordeel

Online sierbestrating kopen bij Steenvoordeel! Maak uw keuze uit ons assortiment getrommelde bestrating, gebakken bestrating en strakke bestrating. Wij bieden u scherpe prijzen en een snelle levering!


Sierbestrating: Terrastegels

In de categorie Terrastegels vindt u onder andere keramische tegels, betontegels, en de speciale tegels van MBI: GeoCeramica en GeoSteen. Onder de categorie Oud Hollandse tegels vindt u de zeer populaire producten van Schellevis.  

Sierbestrating: Klinkers en betonstraatstenen

In de categorieën getrommelde, gebakken en strakke bestrating vindt u ons aanbod aan klinkers terug. Deze klinkers zijn beschikbaar in waalformaat, dikformaat en grootformaat. Ook vindt u bij ons een ruime keuze aan betonklinkers

Persoonlijk advies

Wilt u onze sierbestrating zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Kom dan eens naar onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.

Contact met Steenvoordeel

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Bel naar 0341-352931 of stuur een e-mail naar info@steenvoordeel.nl. Wij helpen u graag verder!