Gevelstenen

Betonstenen

Metselstenen

Unieke showroom: de Stenotheek!

De keuze van gevelstenen en dakpannen bepalen in grote mate de uitstraling van een huis. Het is daarom van belang om hierin een goede keuze te maken. BouwPartner Pieper, waar Steenvoordeel een onderdeel van is,  heeft daarvoor een Stenotheek en een Dakpannenplein ingericht.

Groot assortiment

Door de enorme sortering kunt u altijd een geschikte gevelsteen vinden. Maak daarbij een keuze uit diverse formaten en soorten zoals Vormbak, Handvorm en Reno Vormbak stenen. Steenvoordeel levert gevelstenen van een aantal steenfabrieken zoals: Wienerberger, MBI, VanderSanden en Rijswaard.

Scherpe prijsopgave

Gezien de enorme keuze adviseren wij om onze Stenotheek te bezoeken en daar uw gevelsteen uit te zoeken. U ontvangt daarna van ons een scherpe prijsopgave.

Stenotheek met gevelstenen | Steenvoordeel
Dakpannenplein | Steenvoordeel | BPG Pieper

Persoonlijk advies

Bezoek onze winkel voor een persoonlijk advies

Wilt u de gevelstenen zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Of bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor uw bouwproject kunnen betekenen? Kom dan eens naar ons winkelpand aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.

Contact met Steenvoordeel

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel. Bel naar 0341-352931 of stuur een e-mail naar verkoop@steenvoordeel.nl. Wij helpen u graag verder!

Vind uw route naar Steenvoordeel