Steigerhout

Steigerhout heeft een mooie verweerde uitstraling en u creëert hiermee fraaie elementen in uw tuin. De oude look geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling

SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 22,75.Huidige prijs is: € 19,75. incl. btw per stuk
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 29,50.Huidige prijs is: € 25,50. incl. btw per stuk
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 22,75.Huidige prijs is: € 14,95. incl. btw per stuk
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 22,75.Huidige prijs is: € 19,75. incl. btw per stuk
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 164,95.Huidige prijs is: € 99,95. incl. btw per stuk
Vanaf  11,95 per stuk

Steigerhout

Steigerhout heeft een mooie verweerde uitstraling en u creëert hiermee fraaie elementen in uw tuin. De oude look geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Bouw hiermee uw schutting op elke gewenste maat of maak een fraai tuinhuisje of boomhut voor de kinderen.

Steigerhouten planken en tuinschermen zijn een ideaal basismateriaal voor bijvoorbeeld schuttingen of tuinmeubels. Maar ook in huis is het goed toepasbaar. Bouw eens een uitgebreide buitenkeuken met steigerhouten planken. Ook bouwt u met de planken eenvoudig een robuuste tuinbank of een tuintafel. De steigerhouten tuinplanken zijn niet gedroogd en zijn zonder stalen band. U kunt direct met het hout aan de gang.

Showtuin in Ermelo

Steigerhout vindt u ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons steigerhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.