GeoStretto Plus Tops 60x60x4 Milano

Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 29,95. incl. btw per m2

Dit is een voorraadproduct en kan snel worden geleverd.

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

DeGeoStretto Plus Tops 60x60x4 cm Milano zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De iets wat rafelige, natuurlijke rand zorgt voor de moderne flair van deze strakke tegel. Jouw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker vormgegeven.

0,72 m2
15,12 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

GeoStretto Plus Tops 60x60x4 Milano

De GeoStretto Plus Tops 60x60x4 Milano zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De iets wat rafelige, natuurlijke rand zorgt voor de moderne flair van deze strakke tegel. Jouw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker vormgegeven. De Tops serie is slechts 4 cm dik. Deze tegels zijn door hun dikte en gewicht ideaal voor terrassen en paden. Alle GeoStretto-tegels zijn voorzien van Protection Plus factor 30 en zijn erg prettig om met blote voeten op te lopen, dankzij Footcomfort®.

GeoStretto Plus: Protection Plus factor 30

MBI heeft de terrastegels uit de GeoStretto-collectie voorzien van Protection Plus Factor 30. Deze factor heeft een dubbele beschermlaag, maar deze laag wordt na 24 uur over de toplaag aangebracht. Het gevolg hiervan is dat de tegel nog beter verdicht is en de kleur nog beter tot uiting komt. Bovenal krijgen de tegels er ook nog eens een mooie glans van! Sierbestrating met deze beschermingsfactor is makkelijker te reinigen. Bijkomstig voordeel is dat de lichte glans een chique uiterlijk geeft aan de tegels. Dit zijn de voordelen van deze beschermingslaag op een rij:

  • Minder vuilopname
  • Lichte glans
  • Relatief makkelijk te reinigen
  • Betere bescherming tegen vorst en dooizout
  • Kan ook beter tegen zonlicht en hitte
  • Nog beter beschermd tegen bloemsappen, zout, bakvetten etc.

Onderhoud

De tegels in de GeoStretto-serie zijn voorzien van een toplaag waardoor ze eenvoudiger schoon te houden zijn. Maar let wel op: betontegels vereisen altijd onderhoud. Producten die in weer en wind liggen moet je regelmatig schoonmaken. De meest eenvoudig te onderhouden terrastegels zijn van keramiek. Bekijk hier de collectie GeoCeramica.

Over MBI: duurzame sierbestrating

MBI produceert sierbestrating met respect voor de mens en het milieu. De laatste tien jaar heeft het familiebedrijf grote stappen gezet. Dit zorgde al voor een vermindering van de ecologische voetprint met meer dan 70%. Denk bijvoorbeeld aan het produceren op groene stroom of het verwerken van secundaire en gerecyclede grondstoffen in plaats van primaire grondstoffen. MBI heeft als doel om de meest duurzame sierbestrating van Nederland te produceren.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

Je vindt de GeoStretto-tegels van MBI ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Twijfel je over bijvoorbeeld de kleur van de GeoStretto Plus Tops 60x60x4 cm Milano, of wil je meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. Je kunt de tegels dan op jouw gemak vergelijken. Wij beantwoorden graag jouw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel maakt onderdeel uit van BouwPartner Pieper, een (h)echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al bijna 50 jaar materialen aan talloze projecten in heel Nederland. We kunnen je dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw bouw- en tuinmaterialen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bel naar 0341-352931.

 

Formaat

60×60 cm

Dikte

4 cm

Kleur

Antraciet, Zwart

Collectie

GeoSteen, GeoStraight

Fabrikant

MBI

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.