Artikelcode: 8952 SKU: 30456 Categorieën: , , Tag:

Onkruidwerend invoegzand neutraal (20 kg zak)

 14,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Met dit onkruidvrije voegzand krijgt onkruid minder kans. Het onkruidvrije voegzand is 100% onkruidvrij en heeft een onkruidremmende werking. Dit komt door de coating met een hoge PH-waarde waardoor het onkruid niet kan ontkiemen.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Onkruidwerend invoegzand neutraal (20 kg zak)

Met dit onkruidvrije voegzand krijgt onkruid minder kans. Het onkruidvrije voegzand is 100% onkruidvrij en heeft een onkruidremmende werking. Dit komt door de coating met een hoge PH-waarde waardoor het onkruid niet kan ontkiemen. De werking van de coating is langdurig.
Door de fijne gradatie kan dit onkruidvrije voegzand in de smalste voegen worden gebruikt.

Milieuvriendelijk

Het onkruidvrije voegzand is leverbaar in drie kleuren: neutraal (zandkleur), basalt (zwart) en steengrijs. De kleuren zijn verkregen met behulp van biologische kleurstoffen zodat het milieu niet wordt belast.
Sla het onkruidvrije voegzand vochtvrij op. Zorg dat na verwerking geen restanten van het voegzand op het straatwerk achterblijven omdat nieuw voegzand restsporen kan achterlaten van biologische kleurstoffen. Het is dan ook belangrijk om zorgvuldig in te voegen.

Kenmerken:

  • Geeft onkruid minder kans
  • Zeer fijne gradatie, geschikt voor de smalste voegen
  • Biologisch en dus milieuvriendelijk
  • Eenvoudig te verwerken (in te vegen)

Langere tijd plezier van onkruidvrije bestrating

Bij bestrating heeft u altijd last van stuifzand uit de omgeving. Dit stuifzand gaat ook in de voegen zitten en is niet onkruidvrij. Het is daarom raadzaam om in het voorjaar de bovenste laag van de voegen weg te blazen (4-5 mm) of dit stuifzand uit de voegen te vegen. Strooi daarna een nieuw laagje onkruidvrij voegzand in de voegen. Hierdoor houdt u de bestrating langdurig mooi en onkruidvrij.

Meer informatie over onkruidwerend invoegzand?

Kom dan gerust eens langs in onze winkel en showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Onder het genot van een bakje koffie voorzien we u graag van advies. U bent van harte welkom!

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf in Ermelo dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag ook, 0341-352931.

Kleur

Neutraal

Verpakking

Zak (ca. 20 kg)

Fabrikant

MBI

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.