Steenvoordeel levert ook verschillende houtsoorten voor uw tuin

Bij Steenvoordeel profiteert u van voordelig geprijsd tuinhout! Bij ons kunt u o.a. terecht voor Douglas hout, hardhout, geïmpregneerd hout en Zweeds rabat (zwart gelakt). Al het hout is scherp geprijsd, dus een echte aanrader.


Steenvoordeel levert ook verschillende houtsoorten voor uw tuin

Bij Steenvoordeel profiteert u van voordelig geprijsd hout! Bij ons kunt u o.a. terecht voor Douglas hout, hardhout, geïmpregneerd hout en Zweeds rabat (zwart gelakt). Al het hout is scherp geprijsd, dus een echte aanrader.

Douglas hout

Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de Douglasspar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin: het kernhout is matig duurzaam (klasse 3-4). Het hout is in grote afmetingen beschikbaar en wordt bijvoorbeeld gebruikt om overkappingen en buitenverblijven te bouwen. Van Douglas hebben we o.a. gordings, palen, planken, regels en Ysselrabat.

Zweeds rabat (zwart gelakt)

Potdekselplanken Zweeds rabat vuren (zwart gelakt) is verkrijgbaar in diverse lengtes. Het vuren rabat heeft de volgende behandelingen gehad: geïmpregneerd, terug gedroogd, gegrond en afgelakt. Het Zweeds rabat grenen is zwart gedompeld.

Geïmpregneerd hout en hardhout

Ons geïmpregneerde hout is KOMO en FSC gecertificeerd. Het is Noord Europees hout, nabehandeld, bevat weinig noesten en is onderhoudsvriendelijk. Het hardhout wat Steenvoordeel levert, is ook FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. Het belangrijkste kenmerk van ons hardhout is dat het duurzaam hout is! Er zijn diverse soorten hardhout leverbaar.

Showtuin in Ermelo

U vindt het tuinhout ook in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons Douglas tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.