Artikelcode: 3785 SKU: 35139 Categorieën: , ,

Natura Stone 21x7x6 London

 32,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Natura Stone 21x7x6 London is een betonstraatsteen (of klinker) van 6cm dik, voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag zonder facet. Mét afstandhouders.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

1,23 m2
9,84 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Natura Stone 21x7x6 London

De Natura Stone 21x7x6 London is een betonstraatsteen (of klinker) van 6cm dik, voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag zonder facet. Mét afstandhouders.

Onderhouds- en verwerkingstips voor de Natura Stone 21x7x6 London:

  • Invegen met geschikt inveegmateriaal
  • Strooizout kan schade veroorzaken
  • Organische vervuiling zoals blad en tuin aarde zo snel mogelijk verwijderen om permanente vlekken te voorkomen.

Tips bij de voorbereiding van straatwerk

Zandbed
Het zandbed moet tenminste 15 tot 20 centimeter dik zijn. Op dit zandbed komt nog een waterdoorlatende bovenlaag van ongeveer 3 tot 5 centimeter dik (afhankelijk van de materialen). Dit kan fijn split zijn, straatzand of metselzand. De kans op kalkuitbloei wordt door deze bovenlaag een heel stuk minder.

Omranding
Goede bestrating vereist een goede en stabiele omranding. Om te zorgen dat de bestrating niet gaat verschuiven moet u daarom een kantopsluiting aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld met opsluitbanden of palissaden. Voor het mooie kunt u de kantopsluiting iets lager leggen dan de bestrating.

Afschot
Om te zorgen dat het water goed wegloopt, is het verstandig om rekening te houden met een afschot van 1 centimeter per meter.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

Twijfelt u over bijvoorbeeld de kleur van de Natura Stone 21x7x6 London, of wilt u meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. Onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo is 7 dagen per week geopend. U kunt deze steen daar op uw gemak bekijken. Tijdens openingstijden beantwoorden wij graag uw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Afmetingen 21 × 7 × 6 cm
Lengte

21 cm

Breedte

7 cm

Dikte

6 cm

Kleur

Roodbruin

Collectie

Natura Stone

Fabrikant

Redsun

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.