Artikelcode: 35040 SKU: 38791 Categorieën: , , , Tag:

Kinder picknicktafel 60x120cm

 49,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Deze tafel is 120 cm lang, dus genoeg ruimte om met meerdere kinderen aan te zitten.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Kinder picknicktafel

Lekker buiten eten met het hele gezin? Met deze geïmpregneerde kinderpicknicktafel eten de kinderen gezellig aan hun eigen tafel! Deze mooie tafel is gemaakt van geïmpregneerd tuinhout en kan dus prima tegen een buitje! De tafel is 120 cm lang, dus genoeg ruimte om met meerdere kinderen aan te zitten. De picknicktafel is prima overschilderbaar en met een paar sierkussens wordt het een extra mooi object in uw tuin.

Geïmpregneerd tuinhout

Ons geïmpregneerde tuinhout is FSCM gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
Geïmpregneerd tuinhout is een voordelige houtsoort die onbehandeld niet erg duurzaam is. Het tuinhout wordt daarom onder hoge druk geïmpregneerd om verrotting en schimmels tegen te gaan. Door het impregneren wordt het hout duurzamer en gaat het gemiddeld 10-15 jaar mee. Om de levensduur verder te verlengen kan het geïmpregneerde hout worden behandeld. Er zijn verschillende manieren om geïmpregneerd hout te behandelen. Het hout kan worden gebeitst, geschilderd of met olie worden behandeld. Door het geïmpregneerde hout te behandelen wordt het beter tegen vocht beschermd en blijft het er mooier uitzien. Bij behandeling met beits of olie zal de nerf van het hout zichtbaar blijven wat een natuurlijke uitstraling geeft.
Geïmpregneerd tuinhout is zeer geschikt voor het realiseren van een schutting, hek, veranda of pergola. Ook voor het maken van tuinmeubilair is het geïmpregneerde tuinhout zeer geschikt.

Showtuin in Ermelo

De kinderpicknicktafel vindt u ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons geïmpregneerde tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Type

Picknicktafel

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u binnen 24 uur bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om u te informeren hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat uw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoeft u maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.