Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld

 49,95 incl. btw per m2

Dit is een voorraadproduct en kan snel worden geleverd.

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld komt uit een strengpers sortering met natuurlijke en zachte kleuren. Verkrijgbaar in Dikformaat (UDF) en Waalformaat (UWF).

 Stuks per m2 98
 Stuks per pallet 1040

TIP!
Deze Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld is een goede vervanger voor de Vida Strengpers Getrommeld Carpo UWF60 Rood Paars Bruin Bezand en de Vida Strengpers Getrommeld Auxo UWF60 Bruin Rood Bezand.

0,82 m2
10,61 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld

De Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld komt uit een strengpers sortering met natuurlijke en zachte kleuren. Deze sorteringen zijn 60 millimeter hoog en alleen getrommeld te verkrijgen, wat uitstekend past bij een oud (Engelse) stijl. Verkrijgbaar in Dikformaat (UDF) en Waalformaat (UWF).

Een duurzame straatbaksteen

Straatbaksteen dankt zijn sterke eigenschappen aan de uitstekende kleisamenstelling en de moderne technieken die worden toegepast tijdens het bakproces. Straatbaksteen wordt op hoge temperaturen gebakken, waardoor de stenen hard en slijtvast worden.

Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML Getrommeld : een veelzijdige steen

Straatbaksteen oogt bijzonder en past in ieder tuinontwerp. Van authentiek tot modern en van natuurlijk tot stedelijk. Tevens kan straatbaksteen prima gecombineerd worden met natuursteen of keramische tegels.

Kleurecht en kleurvast

Straatbaksteen bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De natuurlijke tint blijft levenslang en door het natuurlijke afslijtingsproces wordt de kleur na verloop van tijd alleen nog maar mooier en warmer.

Onderhoudsvriendelijk

Straatbaksteen is bestand tegen uitzonderlijke omstandigheden. Dankzij het relatief gladde oppervlak hechten vuil, mos en algen zich moeilijk. De methode en intensiteit van onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het straatwerk. In alle gevallen is straatbaksteen gemakkelijk te behandelen, zonder gevaar voor beschadiging.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

Twijfelt u over bijvoorbeeld de kleur van de Historic Gebakken SP UWF60 Beverlo ML, of wilt u meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. U vindt deze steen ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Tijdens openingstijden beantwoorden wij graag uw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

20 cm

Breedte

5 cm

Dikte

6 cm

Kleur

Bruin, Bruingrijs

Collectie

Historic

Fabrikant

Steenvoordeel

Formaat

Waalformaat

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u binnen 24 uur bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om u te informeren hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat uw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoeft u maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.