Artikelcode: SKU: Heidemat Classic Categorieën: , , , ,

Heidemat Classic 500 cm op rol

Vanaf  49,50 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Met de Heidemat Classic maakt u een fraaie natuurlijk afscheiding. De heidemat is gemaakt van jonge dopheide en bestaat uit meerdere dunnere takken die zijn samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De heidemat heeft een lengte van ca. 500 cm en een dikte van ca. 1,5 cm.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Heidemat Classic 500 cm

Een fijne heidemat op rol. Met deze Heidemat Classic maakt u een fraaie natuurlijke afscheiding. De heidemat is gemaakt van jonge dopheide en bestaat uit meerdere dunne takken die zijn samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De onderlinge afstand van de ijzerdraden op de heidemat is 10 cm. De heidemat heeft een lengte van ca. 500 cm, een dikte van ca. 1,5 cm en is leverbaar in verschillende hoogtes. De mat is niet zichtdicht. De heidematten zijn zeer geschikt om klimplanten in te laten groeien. Hierdoor ontstaat een nog natuurlijker uitstraling die al snel voldoende privacy biedt.

De heidemat is een natuurproduct. Hierdoor kunnen de afmetingen van de rollen enigszins afwijken van de opgegeven maten. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen.

Op maat maken en bevestigen

De heidematten zijn eenvoudig zelf op maat te maken en gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld betongaas. De hoogte op maat maken doet u door de heidemat af te zagen of met een snoeischaar te knippen. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de juiste breedte af te knippen met een nijptang.

Zorg ervoor dat de heidemat vrij van de grond (5-10 cm) wordt bevestigd. Hierdoor zult u er langer van kunnen genieten.

Showtuin in Ermelo

Heidematten vindt u ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u onze mogelijkheden voor afscheidingen op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

500 cm

Hoogte

100 cm, 150 cm, 200 cm

Fabrikant

Jos van Rees

Duurzaamheidscategorie

Erfafscheiding

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.