Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano

Oorspronkelijke prijs was: € 47,50.Huidige prijs is: € 27,95. incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano is een waterpasserende klinker met een hoogwaardige deklaag van natuurlijke mineralen. Deze oerdegelijke klinker wordt geproduceerd van gerecyclede materialen en is zeer geschikt om mee te ontharden en vergroenen.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,80 m2
7,95 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano

Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano is een waterpasserende klinker met een hoogwaardige deklaag van natuurlijke mineralen. Deze oerdegelijke klinker wordt geproduceerd van gerecyclede materialen en is zeer geschikt om mee te ontharden en vergroenen. Deze Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano is voorzien van afstandhouders zodat tussen de stenen een opening ontstaat en je minder last van water op je bestrating hebt. De dikte van deze klinker (BKK), ook wel betonstraatsteen (BSS) genoemd, is 8 cm en dus geschikt voor zwaardere belastingen en intensief gebruik.

Geoklinker Plus Herba Linea wordt geleverd in 4 mooie kleuren, Cannobio (antraciet), Elba (lichtgrijs), Roma (donkergrijs) en Milano (zwart).

Eigenschappen en kenmerken:

  • Waterdoorlatend of -passerend
  • Vorstbestendig
  • Antislip
  • Geschikt voor oprit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voorzien van Protection Plus factor 25
  • De Geoklinker Plus Herba Linea is 78% dicht en 22% open

Geoklinker Plus: Protection Plus factor 25

Bij deze factor is over de toplaag een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden. Dit gebeurt direct na productie. De stenen nemen daardoor minder snel vuil op en zijn relatief makkelijk te reinigen.

Onderhoud

De stenen in de Geoklinker Plus-serie zijn voorzien van een toplaag waardoor ze eenvoudiger schoon te houden zijn. Maar let wel op: betonstenen vereisen altijd onderhoud. Producten die in weer en wind liggen moet u regelmatig schoonmaken.

Over MBI: duurzame sierbestrating

MBI produceert sierbestrating met respect voor de mens en het milieu. De laatste tien jaar heeft het familiebedrijf grote stappen gezet. Dit zorgde al voor een vermindering van de ecologische voetprint met meer dan 70%. Denk bijvoorbeeld aan het produceren op groene stroom of het verwerken van secundaire en gerecyclede grondstoffen in plaats van primaire grondstoffen. MBI heeft als doel om de meest duurzame sierbestrating van Nederland te produceren.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Geoklinker Plus Herba Linea van MBI ook in onze showtuin in Ermelo. Als u twijfels heeft over de kleur van de Geoklinker Plus Herba Linea 31,5×10,5×8 cm Milano, dan is het goed om even in de showtuin te komen kijken. U kunt dan de Geoklinker Plus Herba Linea op uw gemak vergelijken. U vindt ons aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. We helpen u heel graag bij het maken van de juiste keuze. Onze showtuin is zeven dagen per week geopend. Wilt u de hulp van een medewerker? Kijk dan even naar onze openingstijden.

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een hecht familiebedrijf in Ermelo. We leveren al meer dan 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen via de website, of bel even naar 0341-352931.

Formaat

31,5×10,5 cm

Dikte

8 cm

Kleur

Zwart

Collectie

Geoklinker Plus, Herba Linea

Fabrikant

MBI

Duurzaamheidscategorie

Waterpasserend

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.