Artikelcode: SKU: Geïmpregneerde regel Categorieën: ,

Geïmpregneerde regel

Vanaf  11,35 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Deze regels zijn onder hoge druk geïmpregneerd en daardoor beschermd tegen aantasting door vocht, schimmels en insecten. De geïmpregneerde regel is duurzaam en u realiseert hiermee eenvoudig een degelijke constructie voor een fraaie veranda of pergola.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Geïmpregneerde regel

Deze regels zijn onder hoge druk geïmpregneerd en daardoor beschermd tegen aantasting door vocht, schimmels en insecten. De geïmpregneerde regel is duurzaam en u realiseert hiermee eenvoudig een degelijke constructie voor een fraaie veranda of pergola.

Geïmpregneerd tuinhout

Ons geïmpregneerde tuinhout is FSCM gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.

Geïmpregneerd tuinhout is een voordelige houtsoort die onbehandeld niet erg duurzaam is. Het tuinhout wordt daarom onder hoge druk geïmpregneerd om verrotting en schimmels tegen te gaan. Door het impregneren wordt het hout duurzamer en gaat het gemiddeld 10-15 jaar mee. Om de levensduur verder te verlengen kunt u het geïmpregneerde hout behandelen. Er zijn verschillende manieren om geïmpregneerd hout te behandelen. Denk aan beitsen, schilderen of met olie behandelen. Door het geïmpregneerde hout te behandelen kan het beter tegen vocht en blijft het er mooier uitzien. Bij behandeling met beits of olie zal de nerf van het hout zichtbaar blijven wat een natuurlijke uitstraling geeft.

Geïmpregneerd tuinhout is zeer geschikt voor het realiseren van een schutting, hek, veranda of pergola. Bij het rechtstreeks in de grond gebruiken van geïmpregneerde palen is het belangrijk om de juiste lengte te bepalen. Voor een stevige constructie is het van belang dat de palen altijd voor 1/3 de grond in gaan. De palen kunt u daarbij nog extra verankeren met snelbeton of met behulp van paalpunthouders, paalplaathouders of grondankers.

Showtuin in Ermelo

Geïmpregneerde houten regels vindt u ook in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons geïmpregneerde tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Kopmaat

4,4×7 cm, 4,4×9,5 cm

Lengte

300 cm, 360 cm, 480 cm, 510 cm

Type

Regel

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.