Artikelcode: 241565 SKU: 27254 Categorieën: , , ,

Gebakken UDF65 Cohlenburgh

 64,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Gebakken UDF65 Cohlenburgh is een strengpers gebakken klinker die getrommeld is voor een nostalgisch en verweerd uiterlijk. De steen is geschikt voor zware belasting.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

1,03 m2
9,27 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Gebakken UDF65 Cohlenburgh

De Gebakken UDF65 Cohlenburgh is een strengpers gebakken klinker die getrommeld is voor een nostalgisch en verweerd uiterlijk. De steen is geschikt voor zware belasting.

Geschikt voor de oprit

Voor het bestraten van een oprit kun je met deze strengpers stenen perfect uit de voeten. Ze zijn 52 of 67 mm hoog, keihard en oersterk. Ze zijn zo hard gebakken dat ze het gewicht van een auto gemakkelijk kunnen dragen. Zorg er wel voor dat je de fundering onder deze stenen sterk genoeg maakt om spoorvorming en verzakking te voorkomen.

Wat is strengpers?

Strengpers klinkers zijn vernoemd naar de manier waarop ze hun vorm krijgen voordat ze gebakken worden. Strengpers klinkers gaan door een vacuümpers. Hieruit komt een doorlopende kleibalk, de streng. De streng wordt daarna volautomatisch in de gewenste maat versneden. Zodra de stenen uit de oven zijn worden ze getrommeld wat de stenen een verweerd uiterlijk geeft.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

Twijfelt u over bijvoorbeeld de kleur van de Gebakken UDF65 Cohlenburgh, of wilt u meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. U vindt deze steen in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Tijdens openingstijden beantwoorden wij graag uw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Fabrikant

Steenvoordeel

Formaat

Dikformaat

Lengte

20,4 cm

Breedte

6,7 cm

Dikte

6,7 cm

Kleur

Zwart

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.