Artikelcode: Douglas tuinscherm geschaafd SKU: Douglas tuinscherm geschaafd Categorieën: , , , , ,

Douglas tuinscherm geschaafd en onbehandeld

Vanaf  124,95 per stuk

Dit A-keus product kunnen wij uit eigen voorraad snel leveren.

Levertijd: 2-5 werkdagen

Dit onbehandelde geschaafde Douglas tuinscherm is verkrijgbaar in de maat 180×180 cm. U kunt kiezen uit een 17+2-planks, 19+2 planks of een 21+2-planks scherm. Met dit tuinscherm maakt u een fraaie, mooi afgewerkte en duurzame tuinafscheiding.

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Douglas tuinscherm geschaafd en onbehandeld

Dit onbehandelde geschaafde Douglas tuinscherm is verkrijgbaar in de maat 180×180 cm. U kunt kiezen uit een 17+2-planks, 19+2 planks of een 21+2-planks scherm. Met dit tuinscherm maakt u een fraaie, mooi afgewerkte en duurzame tuinafscheiding.

Douglas hout

Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de Douglas spar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin en is matig duurzaam (klasse 3-4).
Het robuuste Douglas hout wordt vooral veel gebruikt voor schuttingen, veranda’s, overkappingen en schuren. Het Douglas hout is onbehandeld en heeft boven de grond een lange levensduur. Het onbehandelde hout verkleurt op den duur naar een lichte zilvergrijze tint.

Showtuin in Ermelo

U vindt het Douglas tuinscherm ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons Douglas tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Hoogte

180 cm

Lengte

180 cm

Vorm

Recht

Aantal lamellen

17+2, 19+2, 21+2

Lamellen maat

140×18 mm

Type

Tuinscherm

Fabrikant

Pieper Bouwmaterialenhandel BV

Duurzaamheidscategorie

Hout

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.