Artikelcode: 004342 SKU: 39904 Categorieën: , , ,

Cerasun 60x60x4 Siena Antracite

 62,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto. Op foto 2 ziet u een zijaanzicht van Cerasun-tegels.

Cerasun 60x60x4 Siena Antracite; de voordelen van keramiek (onderhoudsvriendelijk, krasvast) in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

0,72 m2
11,52 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Cerasun 60x60x4 Siena Antracite

Cerasun 60x60x4 Siena Antracite; de voordelen van keramiek met hoogwaardige eigenschappen in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

Cerasun-tegels zijn in vergelijking met keramische tegels duidelijk goedkoper te verwerken. Cerasun hoeft namelijk, in tegenstelling tot een reguliere keramische tegel, niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeft te worden. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

Voordelen Cerasun:

  • Eenvoudig te leggen
  • Hoogwaardige eigenschappen
  • Krasvrij
  • UV-bestendig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Over Cerasun

We krijgen steeds meer vraag naar onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weersbestendige materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk te leggen zijn. CERASUN biedt hiervoor de ideale oplossing. Een hoogwaardige keramische tegel met grondstoffen van natuurlijke oorsprong die permanent met een betontegel verbonden is. De CERASUN tegel hoeft u hierdoor, in tegenstelling tot een geheel keramische tegel, niet in een met cement gemengde ondergrond te leggen. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

Door het hoge eigengewicht van de Cerasun tegel, is het mogelijk om de tegel met een flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Zo hoeft u geen voegen te reinigen of onkruid te verwijderen.

Cerasun tegels worden met afstandhouders geproduceerd om beschadigingen tijdens het leggen te vermijden.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Cerasun-serie van Redsun ook in onze showtuin in Ermelo. Heeft u twijfels over bijvoorbeeld de kleur van de Cerasun 60x60x4 Siena Antracite, of wilt u meer weten over de aanleg? Kom dan gerust eens langs. U kunt dan de tegels op uw gemak vergelijken en wij beantwoorden graag eventuele vragen die u dan nog heeft. U vindt ons aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan grote en kleine bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We hebben verstand van zaken en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel even naar 0341-352931.

Afmetingen 60 × 60 × 4 cm
Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Dikte

4 cm

Kleur

Antraciet

Collectie

Cerasun

Fabrikant

Redsun

Verwerking

Op zand

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.