SV Cerasun 60x60x4 cm Siena Nebbia

 54,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto. Op foto 2 ziet u een zijaanzicht van Cerasun-tegels.

Cerasun 60x60x4 cm Siena Nebbia; de voordelen van keramiek (onderhoudsvriendelijk, krasvast) in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

Afstandhouders
Ter bescherming zijn de tegels voorzien van afstandhouders. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om de tegels aan de draad en/of m.b.v. tegelkruisjes te verwerken.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,72 m2
11,52 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Cerasun 60x60x4 cm Siena Nebbia

Cerasun 60x60x4 cm Siena Nebbia; de voordelen van keramiek met hoogwaardige eigenschappen in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

Cerasun-tegels zijn in vergelijking met keramische tegels duidelijk goedkoper te verwerken. Cerasun hoeft namelijk, in tegenstelling tot een reguliere keramische tegel, niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeft te worden. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

Voordelen Cerasun:

  • Eenvoudig te leggen
  • Hoogwaardige eigenschappen
  • Krasvrij
  • UV-bestendig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Over Cerasun

We krijgen steeds meer vraag naar onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weersbestendige materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk te leggen zijn. CERASUN biedt hiervoor de ideale oplossing. Een hoogwaardige keramische tegel met grondstoffen van natuurlijke oorsprong die permanent met een betontegel verbonden is. De CERASUN tegel hoeft u hierdoor, in tegenstelling tot een geheel keramische tegel, niet in een met cement gemengde ondergrond te leggen. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

Door het hoge eigengewicht van de Cerasun tegel, is het mogelijk om de tegel met een flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Zo hoeft u geen voegen te reinigen of onkruid te verwijderen.

Cerasun tegels worden met afstandhouders geproduceerd om beschadigingen tijdens het leggen te vermijden.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Cerasun-serie van Redsun ook in onze showtuin in Ermelo. Heeft u twijfels over bijvoorbeeld de kleur van de Cerasun 60x60x4 cm Siena Nebbia, of wilt u meer weten over de aanleg? Kom dan gerust eens langs. U kunt dan de tegels op uw gemak vergelijken en wij beantwoorden graag eventuele vragen die u dan nog heeft. U vindt ons aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan grote en kleine bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We hebben verstand van zaken en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel even naar 0341-352931.

Formaat

60×60 cm

Dikte

4 cm

Kleur

Bruingrijs

Verwerking

Op zand

Collectie

Cerasun

Fabrikant

Redsun

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.