TIP
 334,95 incl. btw per stuk
TIP
 547,50 incl. btw per stuk
TIP
 699,50 incl. btw per stuk
TIP
 947,50 incl. btw per stuk

Tuinverlichting aanleggen moeilijk? Zeker niet! In 4 stappen heeft u al de eerste lampen aangesloten. Bekijk zelf hoe eenvoudig het is om tuinverlichting aan te leggen. 

Lees meer
Filter producten Toont alle 10 resultaten
Kleur
Type
Fabrikant
Sorteer op
 106,00 incl. btw per stuk
 13,00 incl. btw per stuk
NIEUW
 299,00 incl. btw per stuk
 127,00 incl. btw per stuk
 7,05 incl. btw per stuk
 8,00 incl. btw per stuk
 25,00 incl. btw per stuk
 49,00 incl. btw per stuk
 11,50 incl. btw per stuk
 5,75 incl. btw per stuk

Breng uw tuin tot leven met tuinverlichting van in-lite

Tuinverlichting is een essentieel onderdeel van een tuin. Zoals in-lite het zelf zegt: 'Zonder licht geen tuin'. Dat klopt! Niet alleen zorgt tuinverlichting voor sfeer, maar het is ook praktisch en functioneel. Zo is het altijd handig om looppaden goed te verlichten en een goed verlichte tuin is minder aantrekkelijk voor inbrekers dan tuinen zonder verlichting.

Wij zijn leverancier van in-lite buitenverlichting

in-lite is een jonge, innovatieve producent van tuinverlichting. Dit Nederlandse bedrijf heeft haar eigen visie op licht ontwikkeld, namelijk 'dat het bij de aanleg van buitenverlichting vooral gaat om het licht en de effecten die je daarmee bereikt.' Tot het 12V assortiment van in-lite behoren o.a. grondspots, staande lampen, wandlampen, buitenspots en meer!

Iedereen kan tuinverlichting aanleggen!

De producten van in-lite zijn gemakkelijk te installeren, dat is één van de grote voordelen van deze systemen. Zelfs als u geen (of weinig) technische kennis heeft kunt u zelf de producten aanleggen. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande video van in-lite: