Artikelcode: Zweeds rabat grenen (WB180) zwart gedompeld SKU: Zweeds rabat grenen (WB180) zwart gedompeld Categorieën: , ,

Grenen Zweeds Rabat 12/24 x 195 mm (Wb 180 mm) zwart gedompeld

Vanaf  11,95 Vanaf  10,20 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Deze Zweeds rabatdelen zijn van grenen en zwart gedompeld. Door deze behandeling hebben deze houten potdeksel planken een lange levensduur.

Kopmaat: 12/24 x 195 mm

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Grenen Zweeds Rabat 12/24 x 195 mm (Wb 180 mm) zwart gedompeld

Deze Zweeds rabatdelen zijn van grenen en zwart gedompeld. Door deze behandeling hebben deze houten potdeksel planken een lange levensduur. Combineer deze Zweeds rabatdelen met robuuste Douglas palen en u realiseert bijvoorbeeld een zeer fraai tuinhuis of een mooie schutting. Daarnaast is Zweeds rabat prima te gebruiken als gevelbekleding. U creëert hiermee een mooie landelijke uitstraling.

Om de levensduur verder te verlengen kunnen de Zweeds rabatdelen extra worden behandeld. Bij behandeling met beits zal de nerf van het hout zichtbaar blijven wat een natuurlijke uitstraling geeft.
Dankzij de vorm passen de rabatdelen perfect in elkaar en door de unieke vorm kan er geen water tussen de rabatdelen komen waardoor houtrot en schimmels geen kans krijgen.

Garage of schuur van Zweeds rabat

Wilt u een garage of schuur met een luxe uitstraling realiseren dan is Zweeds rabat hiervoor ideaal. De zwarte rabatdelen in combinatie met lichtgekleurde kozijnen is een voorbeeld van een fraaie combinatie. Voor de afwerking van de buitenhoeken zijn speciale hoekpalen leverbaar.

Showtuin in Ermelo

Het Zweeds rabat vindt u ook in onze showroom aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Kopmaat

12/24 x 195 mm

Lengte

300 cm, 400 cm, 500 cm

Fabrikant

Houtvoordeel

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.