SKU: Douglas Zweeds rabat Categorieën: , ,

Zweeds rabat Douglas (WB180) blank

Vanaf  9,95 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Deze Zweedse rabatdelen zijn van Douglas, geschaafd en onbehandeld. Het hout zal na verloop van tijd een grijze kleur krijgen.

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 100% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Zweeds rabat Douglas (WB180) blank

Deze Zweedse rabatdelen zijn van Douglas, geschaafd en onbehandeld. Het hout zal na verloop van tijd een grijze kleur krijgen. Combineer deze Zweedse Douglas rabatdelen met robuuste Douglas palen en u realiseert bijvoorbeeld een zeer fraai tuinhuis of een mooie schutting.
Daarnaast is Zweeds rabat prima te gebruiken als gevelbekleding. U creëert hiermee een mooie landelijke uitstraling.
Om de levensduur verder te verlengen kunnen de Zweeds rabatdelen worden behandeld. Bij behandeling met beits zal de nerf van het hout zichtbaar blijven wat een natuurlijke uitstraling geeft.
Dankzij de vorm passen de rabatdelen perfect in elkaar en door de unieke vorm kan er geen water tussen de rabatdelen komen waardoor houtrot en schimmels geen kans krijgen.

Garage of schuur van Zweeds rabat

Wilt u een garage of schuur met een luxe uitstraling realiseren dan is Zweeds rabat hiervoor ideaal. De blanke rabatdelen in combinatie met lichtgekleurde kozijnen is een voorbeeld van een fraaie combinatie.

Showtuin in Ermelo

Het Zweeds rabat vindt u ook in onze showroom aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u ons tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Kopmaat

1,0/2,4×19,5 cm

Lengte

300 cm, 400 cm, 500 cm

Afwijkende bezorging in de zomerperiode

Tijdens de weken 33 en 34 (12 t/m 25 augustus) is bezorging van uw bestelling niet mogelijk.
U kunt uw bestelling natuurlijk wel afhalen binnen de openingstijden.
Bezorging is in de loop van week 35 weer mogelijk.

Graag bij uw bestelling hiermee rekening houden!


Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

 

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.