Solido Ceramica 30mm 80x80x3 cm Slate Black Rett

 79,95 incl. btw per m2

Dit is een voorraadproduct en kan snel worden geleverd.

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Solido Ceramica 30mm 80x80x3 cm Slate Black Rett: Een prachtige ‘solide’ keramische terrastegel van 3 centimeter dik. Hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design en bovendien eenvoudig te leggen in een (gestabiliseerd) zandbed.

0,64 m2
15,36 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Solido Ceramica 30mm 80x80x3 cm Slate Black Rett

De Solido Ceramica 30mm 80x80x3 cm Slate Black Rett: Een prachtige ‘solide’ keramische terrastegel van 3 centimeter dik. Hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design en bovendien eenvoudig te leggen in een (gestabiliseerd) zandbed.

Rett

Deze gerectificeerde tegel (Rett) is maatvast en heeft strakke hoeken en kanten. Hierdoor zijn de tegels met een minimale voeg te leggen en ontstaat een fraai en strak eindresultaat. Voorwaarde voor het goed verwerken is wel dat de ondergrond waarop de tegel wordt geplaatst stabiel en helemaal egaal moet zijn

Onderhoudsvriendelijk

De Solido Ceramica terrastegels zijn zeer gebruiksvriendelijke keramische tegels doordat ze eenvoudig in een (gestabiliseerd) zandbed kunnen worden verwerkt. De hard gebakken 3 centimeter dikke keramische tegels stoten vuil en vocht af. Dit maakt de serie onderhoudsvriendelijk en veilig in gebruik doordat het oppervlak stroef blijft. Zelfs in de winter is het oppervlak met gebruik van strooizout zeer veilig. Een groot voordeel is dat dit product in tegenstelling tot andere productgroepen wél bestand is tegen strooizout. De tegel is ideaal voor terrassen, looppaden, daktuinen, balkons en in patio’s of veranda’s.

Het uiterlijk van hout en steen, zonder de nadelen

Leverbaar in prachtige doorleefde houtstructuren en bijna niet van echt te onderscheiden natuursteenstructuren. In tegenstelling tot ‘echte’ keramische tegels hebben deze look-a-likes alleen maar voordelen. De houtstructuren rotten niet en trekken niet krom. De natuursteen variant bevat geen breukaders of kalkuitbloei. Deze tegel zal bovendien een stuk minder glad worden dan echt hout of natuursteen.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Solido Ceramica-serie van StoneBase ook in onze showtuin in Ermelo. Heeft u twijfels over bijvoorbeeld de kleur van de Solido Ceramica 30mm 80x80x3 cm Slate Black Rett, of wilt u meer weten over de verwerking van keramische tegels? Kom dan gerust eens langs. U kunt dan de tegels op uw gemak vergelijken en wij beantwoorden graag de vragen die u heeft. U vindt ons aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al meer dan 40 jaar materialen aan grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We hebben daarom verstand van zaken en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel even naar 0341-352931.

Formaat

80×80 cm

Dikte

3 cm

Kleur

Lichtgrijs, Grijs

Verwerking

Op zand

Collectie

Solido Ceramica

Fabrikant

Stone base

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.