Solido Ceramica 30mm 60x60x3 Metal Oxide Rett

 44,95 incl. btw per m2

Dit A-keus product kunnen wij uit eigen voorraad snel leveren.

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Solido Ceramica 30mm 60x60x3 Metal Oxide Rett: Een prachtige ‘solide’ keramische terrastegel van 3 centimeter dik. Hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design en bovendien eenvoudig te leggen in een (gestabiliseerd) zandbed.

0,36 m2
14,40 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Solido Ceramica 30mm 60x60x3 Metal Oxide Rett

De Solido Ceramica 30mm 60x60x3 Metal Oxide Rett: Een prachtige ‘solide’ keramische terrastegel van 3 centimeter dik. Hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design en bovendien eenvoudig te leggen in een (gestabiliseerd) zandbed.

Rett

Deze gerectificeerde tegel (Rett) is maatvast en heeft strakke hoeken en kanten. Hierdoor zijn de tegels met een minimale voeg te leggen en ontstaat een fraai en strak eindresultaat. Voorwaarde voor het goed verwerken is wel dat de ondergrond waarop de tegel wordt geplaatst stabiel en helemaal egaal moet zijn

Onderhoudsvriendelijk

De Solido Ceramica terrastegels zijn zeer gebruiksvriendelijke keramische tegels doordat ze eenvoudig in een (gestabiliseerd) zandbed kunnen worden verwerkt. De hard gebakken 3 centimeter dikke keramische tegels stoten vuil en vocht af. Dit maakt de serie onderhoudsvriendelijk en veilig in gebruik doordat het oppervlak stroef blijft. Zelfs in de winter is het oppervlak met gebruik van strooizout zeer veilig. Een groot voordeel is dat dit product in tegenstelling tot andere productgroepen wél bestand is tegen strooizout. De tegel is ideaal voor terrassen, looppaden, daktuinen, balkons en in patio’s of veranda’s.

Het uiterlijk van hout en steen, zonder de nadelen

Leverbaar in prachtige doorleefde houtstructuren en bijna niet van echt te onderscheiden natuursteenstructuren. In tegenstelling tot ‘echte’ keramische tegels hebben deze look-a-likes alleen maar voordelen. De houtstructuren rotten niet en trekken niet krom. De natuursteen variant bevat geen breukaders of kalkuitbloei. Deze tegel zal bovendien een stuk minder glad worden dan echt hout of natuursteen.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Solido Ceramica-serie van StoneBase ook in onze showtuin in Ermelo. Heeft u twijfels over bijvoorbeeld de kleur van de Solido Ceramica 30mm 60x60x3 Metal Oxide Rett, of wilt u meer weten over de verwerking van keramische tegels? Kom dan gerust eens langs. U kunt dan de tegels op uw gemak vergelijken en wij beantwoorden graag de vragen die u heeft. U vindt ons aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al meer dan 40 jaar materialen aan grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We hebben daarom verstand van zaken en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel even naar 0341-352931.

Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Dikte

3 cm

Kleur

Bruingrijs, Grijs

Collectie

Solido Ceramica

Fabrikant

Stone base

Verwerking

Op zand

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.