Artikelcode: 3874 SKU: 29793 Categorieën: , ,

Promo Wall Trapezium 17/24x13x10 Mount Everest

 3,15 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Promo Wall Trapezium 17/24x13x10 Mount Everest is een stapelbaar trapeziumvormig, getrommeld muurelement. Zeer geschikt voor zowel rechte als ronde tuinmuren en het maken van bijvoorbeeld bloembakken.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Promo Wall Trapezium 17/24x13x10 Mount Everest

De Promo Wall Trapezium 17/24x13x10 Mount Everest is een stapelbaar trapeziumvormig muurelement. Deze getrommelde stapelsteen is in diverse kleuren leverbaar. De Promo Wall elementen zijn zeer geschikt voor tuinmuren en het maken van rondingen in de tuin. Dit muurblok is bovendien zeer eenvoudig te verwerken. Een cirkel is gemakkelijk gemaakt door de trapeziumvorm van deze steen. De pilestones zijn echter ook zeer geschikt voor rechte muren. Stapel de stenen daarvoor om en om op.

Verwerkingstips

De Promo Wall Trapezium kunt u het beste lijmen. U vindt op deze pagina een aantal lijmsoorten die daarvoor geschikt zijn. Gebruik voor de fundering het liefst een zandbed van zand en trascement. Voor overige vragen over de verwerking van muurblokken kunt u ook altijd even bellen (0341-352931).

Kom langs in onze showtuin in Ermelo

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment muurblokken. Kom gerust eens langs, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De koffie staat voor u klaar!

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Fabrikant

Redsun

Kleur

Zwart

Breedte

13 cm

Hoogte

10 cm

Collectie

Promo Wall

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.