Artikelcode: 2615 SKU: 30745 Categorieën: , ,

Pilestone 31×11,5×10 Strak Milano

 2,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Ruig, natuurlijk en zeer sierlijk: Pilestone 31×11,5×10 Strak Milano.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Pilestone 31×11,5×10 Strak Milano

Ruig, natuurlijk en zeer sierlijk: Pilestone 31×11,5×10 Strak Milano. Pilestone stenen zijn gekliefde stapelblokken. Gekliefd wil zeggen dat deze stapelblokken worden gebroken over de lengte richting. Door deze bewerking komen de natuurlijke granulaten (edelsplitten) die Pilestone bevatten aan het oppervlak zichtbaar. De natuurlijke uitstraling van Pilestone stapelblokken doet erg denken aan granieten blokken, alleen heeft de Pilestone veel meer voordelen. Zo zijn ze bijzonder maatvast en relatief goedkoop ten opzichte van natuursteen. Bovendien is de Pilestone voorzien van zwarte glanskiezel. Door deze kiezel krijgt dit stapelement een natuurlijke schittering net als bij een granieten blok te zien is.

Muurblokken plaatsen

Linea muurblokken kunt u het beste lijmen. U vindt op deze pagina een aantal lijmsoorten die daarvoor geschikt zijn. Gebruik voor de fundering het liefst een zandbed van zand en Trasscement.

Bekijk de Stapelblokken in onze showtuin

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment muurblokken en palissadebanden. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar!

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in Nederland. We kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Afmetingen 32.5 × 12 × 10 cm
Fabrikant

Steenvoordeel

Hoogte

10 cm

Lengte

31 cm

Breedte

11,5 cm

Kleur

Zwart

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.