Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet

 59,20 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Een Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet. Deze tegel is Antraciet, maar hij is ook in andere kleuren verkrijgbaar. De Oud Hollandse tegel van Schellevis heeft geen facet en is uitermate sterk. De tegel is geschikt voor diverse toepassingen en gewichtsbelastingen zoals: terras, oprit, kantoorpleinen of openbare ruimtes.

2,00 m2
6,00 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet

Een Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet. Deze tegel is Antraciet, maar hij is ook in andere kleuren verkrijgbaar. De Oud Hollandse tegel van Schellevis heeft geen facet en is uitermate sterk. De tegel is geschikt voor diverse toepassingen en gewichtsbelastingen zoals: terras, oprit, kantoorpleinen of openbare ruimtes.

De mooiste tuin creëert u met een Schellevis tegel

De Oud Hollandse tegel van Schellevis is een prachtige tegel waar u zeker geen spijt van zult krijgen! De oersterke tuintegel combineert mooi met andere formaten tegels en met bijvoorbeeld split of grind. De Schellevis tegels hebben een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde.

Over Schellevis

Al meer dan 75 jaar produceert Schellevis betonproducten voor verschillende toepassingen. De producten van Schellevis kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.

Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en hebben een levendige uitstraling door unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De Schellevis tegels hebben een grote bekendheid opgebouwd.

Onderhoud van Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet:

Een tegel die buiten ligt vervuilt vroeg of laat. Bij een kleiner oppervlakte kunt u vervuiling verwijderen met een bezem of een borstel. Kies een bezem met zachte haren en veeg alleen op droge tegels. Probeer ook te voorkomen dat bladeren zich gaan ophopen op de tegelvloer. Boombladeren
bevatten looizuur dat een aftekening van het blad op de tegels kan veroorzaken. Na verloop van enige tijd zal de aftekening vanzelf weer verdwijnen.

Geen veegmachine met staalborstels

Bij grotere oppervlakten kunt u gebruikmaken van een veegmachine om uw tegels schoon te houden. Gebruik daarvoor een machine met zachte borstels van nylon of kunststof, maar kies in geen geval voor een veegmachine met staalborstels. Deze kunnen uw kostbare tegelvloer namelijk onherstelbaar beschadigen.

Vlekken met tuinslang verwijderen

Krijgt u vervuiling met een bezem niet weg? Of zitten er vlekken op uw tegels? Met een tuinslang kunt u de vervuiling grondiger aanpakken. Veilig is ook een mengsel van (leiding)water en zeep. Voorkom dat er (pot) grond, vervuild zand of cement op uw tegels achterblijft. Het is beter om dit direct te verwijderen met schoon water en een zachte borstel.

Algen verwijderen met groene zeep

Groene algen groeien gemakkelijk op tegels en zeker op schaduwrijke plekken. Verwijder de aanslag met water, groene zeep en een schrobber, maar gebruik in geen geval chemische middelen. Zo kunt u voorkomen dat de toplaag eraf gaat. Schellevis tegels zijn namelijk gemaakt van natuurproducten die niet bestand zijn tegen agressieve middelen.

Nooit met hogedrukreiniger schoonmaken

Pas op! Gebruik nóóit de hogedrukreiniger op de Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet. Spuiten onder hoge druk kan de toplaag van uw Schellevis tegels aantasten, daardoor verkleuren tegels eerder. Ook haalt u de toplaag eraf die voorkomt dat vuil en alg aan de tegels hechten. Gebruik daarom liever de tuinslang.

Samengevat:

  • Vegen met een bezem
  • Reinigen met een tuinslang
  • Niet met een hogedrukreiniger
  • Groene aanslag reinigen met groene zeep

Kom naar onze showtuin in Ermelo

Twijfelt u nog over de kleur of afmeting van de Oud Hollandse tegel 200x100x10 gewapend antraciet? U vindt de Oud Hollandse tegels van Schellevis ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u meer weten over het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit? Kom dan vooral eens langs. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

 

Collectie

Oud Hollands

Lengte

200 cm

Breedte

100 cm

Dikte

10 cm

Kleur

Antraciet

Fabrikant

Schellevis

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.