Artikelcode: 2720 SKU: 42034 Categorieën: , , , ,

Kera Twice 60x60x5 Cerabeton Crayon

 69,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Kera Twice 60x60x5 Cerabeton Crayon is een duurzame en kleurvaste keramische tegel. Zeer milieuvriendelijk, mooi en robuust. Kera Twice terrastegels bestaan uit 1 cm dikke keramische tegels op een 4 cm dikke betondrager waardoor ze geschikt zijn om direct op een zandbed te leggen.

Afstandhouders
Ter bescherming zijn de tegels voorzien van afstandhouders. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om de tegels aan de draad en/of m.b.v. tegelkruisjes te verwerken.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,36 m2
8,64 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Kera Twice 60x60x5 Cerabeton Crayon

De Kera Twice 60x60x5 Cerabeton Crayon is een duurzame en kleurvaste keramische tegel. Zeer milieuvriendelijk, mooi en robuust. Kera Twice terrastegels bestaan uit 1 cm dikke keramische tegels op een 4 cm dikke betondrager waardoor ze geschikt zijn om direct op een zandbed te leggen. Deze stijlvolle Kera Twice tegels bieden dezelfde voordelen als een binnentegel, namelijk kleurvast, maatvast en antislip. De Kera Twice is een moderne tegel is met net dat ietsje meer. Een goede keuze!

Voordelen van deze Kera Twice tegel:

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Hoge stroefheid, ook bij regen
  • Duurzaam en blijvend mooi
  • Krasbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvaste keramische toplaag
  • Bestand tegen hitte en vorst

Aanlegtips:

Belangrijk om te weten is dat deze tegel niet geschikt is voor zware belasting zoals bij een oprit. Het unieke van Kera Twice is wel dat je deze direct op een geprepareerd zandbed kunt leggen. Er is geen speciale fundering nodig en de Kera Twice is eigenlijk geschikt voor elke soort ondergrond. Het leggen gaat snel en door de speciale geïntegreerde afstandshouders krijg je perfecte voegen. Wilt u meer weten over het aanleggen van keramische tegels dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Showtuin in Ermelo

U vindt de Kera Twice 60x60x5 Cerabeton Crayon in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u al onze keramische terrastegels daar eens op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Formaat

60×60 cm

Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Verwerking

Op zand

Dikte

5 cm

Kleur

Lichtgrijs, Grijs

Collectie

Kera Twice

Fabrikant

Excluton

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.