Artikelcode: SKU: Hardhouten paal fijnbezaagd Categorieën: , , ,

Hardhouten paal fijn bezaagd

Vanaf  11,15 Vanaf  9,25 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De hardhouten palen zijn fijn gezaagd en daardoor nog enigszins ruw. Dit geeft de palen een zeer robuuste uitstraling. De palen zijn zeer duurzaam en met deze palen realiseert u een fraaie veranda of schutting.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Hardhouten paal fijn bezaagd

De hardhouten paal fijn bezaagd en daardoor nog enigszins ruw. Dit geeft de palen een zeer robuuste uitstraling. De palen zijn zeer duurzaam en met deze palen realiseert u een fraaie veranda of schutting.

Hardhout

Ons hardhout is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. De belangrijkste eigenschap van het hardhout is dat het duurzaam is! Hardhout heeft een donkerrode tot bruine kleur en zal onbehandeld na verloop van tijd een grijze kleur krijgen. Om verkleuring tegen te gaan kan het hout worden behandeld met speciale hardhoutolie.

Hardhout groeit met name in tropische gebieden in West Afrika. De bomen hebben een hoogte van maximaal 50 meter en een diameter van maximaal 1,80 meter. Het hout is geschikt voor verschillende doeleinden en wordt vooral gebruikt voor zware en duurzame constructies.
Omdat hardhout zeer duurzaam is wordt het in Nederland veel gebruikt als fundatiepalen maar ook als onderdeel van een erfscheiding met tuinschermen. Deze houtsoort wordt In ons waterrijke land  ook toegepast als walbeschoeiing.

Het hout is in diverse maten beschikbaar en wordt vaak gebruikt voor het realiseren van overkappingen, erfafscheidingen en buitenverblijven.

Bekijk de hardhouten paal fijn bezaagd in onze showtuin in Ermelo

Twijfel je nog over het type hout? Je vindt een groot assortiment palen in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens kijken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en beantwoorden dan graag je vragen over de aanschaf, aanleg en het onderhoud van je bestrating. De koffie staat voor je klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper Ermelo

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf in Ermelo dat al ruim 40 jaar materialen levert aan bouw- en tuinprojecten in Nederland. We kunnen je daardoor prima adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via de website, of bel naar 0341-352931.

Afmetingen Niet beschikbaar
Kopmaat

4×4 cm, 6×6 cm

Lengte

95 cm, 105 cm, 125 cm, 145 cm, 150 cm, 200 cm, 250 cm, 275 cm, 300 cm, 400 cm

Type

Paal

Houtsoort

Hardhout

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.