SKU: 39344 Categorieën: ,

Grenen plank fijnbezaagd Old Black

 13,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Deze grenen plank is fijnbezaagd en daardoor nog enigszins ruw. De plank is zwart gedompeld en door deze behandeling heeft hij een lange levensduur. De afmetingen van de plank zijn 2,2x20x400 cm.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 100% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Grenen plank fijnbezaagd Old Black

Deze grenen plank heeft de afmetingen 2,2x20x400 cm, is fijnbezaagd en daardoor nog enigszins ruw. De grenen plank fijnbezaagd Old Black is zwart gedompeld en door deze behandeling heeft de plank een lange levensduur Deze planken zijn prima geschikt als wandafwerking of voor de realisatie van een schutting. Zeker de Old Black gedompelde planken hebben een zeer fraaie uitstraling.

Grenen hout

Grenen is de naam voor een verzameling van verschillende soorten naaldhout. Het Europees Grenen is zeer geliefd als tuinhout zeker als het is behandeld. Het behandelde hout (geïmpregneerd of gedompeld) is goed bestand tegen weersinvloeden, insecten en micro-organismen. Geïmpregneerd heeft het een duurzaamheidsklasse 3-4.
Het grenen hout is zeer eenvoudig te bewerken en zeer geschikt als constructiehout. Het grenenhout is goed te zagen, schuren en boren. Daarnaast is het prima te schroeven en spijkeren. In het hout kunnen wel noesten en harszakken voorkomen. Het hars geeft bij grenenhout een lichte geur af.

Showtuin in Ermelo

U vindt de grenen planken ook in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u al ons tuinhout op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

400 cm

Breedte

20 cm

Dikte

2,2 cm

Kleur

Zwart

Afwijkende bezorging in de zomerperiode

Tijdens de weken 33 en 34 (12 t/m 25 augustus) is bezorging van uw bestelling niet mogelijk.
U kunt uw bestelling natuurlijk wel afhalen binnen de openingstijden.
Bezorging is in de loop van week 35 weer mogelijk.

Graag bij uw bestelling hiermee rekening houden!


Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

 

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.