GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey

 64,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Marmer is immens populair en gewild als bouwmateriaal dankzij de luxe uitstraling. Origineel marmer is onbetaalbaar geworden. Dankzij Marmostone kunt u nu genieten van hetzelfde design voor een betere prijs en zonder het intensieve onderhoud van marmer. Met de GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey heeft u uw eigen exclusieve en gevarieerde terras voor een betaalbare prijs.

0,36 m2
10,08 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey

Marmer is immens populair en gewild als bouwmateriaal dankzij de luxe uitstraling. Origineel marmer is onbetaalbaar geworden. Dankzij Marmostone kunt u nu genieten van hetzelfde design voor een betere prijs en zonder het intensieve onderhoud van marmer. Met de GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey heeft u uw eigen exclusieve en gevarieerde terras voor een betaalbare prijs.

Verschillende kleuren

De GeoCeramica 60x60x4 Marmostone serie is beschikbaar in de volgende kleuren: GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Taupe, de GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey en de GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Black.

Over GeoCeramica

GeoCeramica is het beste van twee werelden. De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen ondergrond is uniek. Geniet van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen. Profiteer van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. De GeoCeramica-tegels zijn alleskunners. Het (dak)terras, balkon én de oprit zijn te bestraten dankzij de 4 en 6 cm dikke tegels. Er bestaat daarnaast zelfs de mogelijkheid om van buiten naar binnen te leggen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Voordelen van GeoCeramica

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gebruiksgemak
  • Design

MBI: Voor duurzame sierbestrating

MBI produceert innovatieve sierbestrating met respect voor de mens en het milieu. De laatste tien jaar zijn grote stappen gezet. Dit heeft al geresulteerd in een vermindering van onze ecologische voetprint met meer dan zeventig procent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig produceren op groene stroom of het verwerken van meer secundaire en gerecyclede grondstoffen in plaats van primaire grondstoffen. MBI heeft als doelstelling om de meest duurzame sierbestrating van Nederland te produceren.

Twijfels over de kleur? Kom naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de GeoCeramica 60x60x4 Marmostone Grey ook in onze showtuin bij BPG Pieper aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Als u twijfels heeft over de kleur, of vragen heeft over de verwerking, kom dan gerust eens langs. U kunt dan de GeoCeramica Marmostone-serie op uw gemak vergelijken. We helpen u heel graag en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in Nederland. We weten dan ook waar we over praten en kunnen u prima adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Gewicht 87.57 kg
Afmetingen 60 × 60 × 4 cm
Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Verwerking

Op zand

Dikte

4 cm

Fabrikant

MBI

Kleur

Grijs

Collectie

GeoCeramica

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.