SKU: Flexboard Ecolat Categorieën: , ,

Flexboard Ecolat

Vanaf  79,95 per stuk

Met Flexboard Ecolat kunt u snel en makkelijk een fraaie randafwerking voor uw gazon, tuinpad of border aanbrengen. Ook als vijverrand is deze Flexboard zeer geschikt.

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Flexboard Ecolat

Met Flexboard Ecolat kunt u snel en makkelijk een fraaie randafwerking voor uw gazon, tuinpad of border aanbrengen. Ook als vijverrand is deze Flexboard zeer geschikt. Het is een perfect alternatief voor een hardhouten afboording.
De Flexboard is een zeer duurzame band, vervaardigd uit gerecycleerd kunststofafval en kan
eenvoudig gebogen worden om vloeiende lijnen te maken. Dit maakt een speelse indeling van uw tuin mogelijk. Om de vorm op een solide wijze te bevestigen kunnen het beste Ecopic kunststof piketpaaltjes worden toegepast. De piketpaaltjes dienen om de 50 cm te worden geplaatst.
Flexboard heeft een natuurlijke look en staat fraai in zowel privétuinen als openbare ruimtes.Het is leverbaar op een rol van 25 meter en in verschillende hoogtes.

Eigenschappen van Flexboard Ecolat:

  • 100% gerecycled kunststof (PE & PP)
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Splintervrij en slagvast
  • Gemakkelijk te transporteren
  • Rotvrij, bestand tegen microbiële werking
  • Bestand tegen zuren en zouten
  • Niet water absorberend
  • Niet grond/water verontreinigend
  • Geen of weinig onderhoud

Meer informatie over de Flexboard? Kom dan naar BPG Pieper in Ermelo

U vindt de Flexboard in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

25 mtr

Dikte

7 mm

Hoogte

14 cm, 20 cm

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.