Artikelcode: SKU: Duo Palissaden Categorieën: , ,

Duo Palissaden

Vanaf  1,85 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen (bij voldoende beschikbaarheid)

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Met deze duo palissaden realiseert u diverse vormen in uw tuin. Een fraaie afscheiding van uw border of een trapje om hoogteverschillen te overbruggen. Met deze Duo palissade kunt u dit simpel opbouwen. Verkrijgbaar in bruin en zwart en in twee maten.

LET OP!
Wil je weten of dit product voldoende beschikbaar is, informeer naar de actuele levertijd.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Duo Palissaden

Met deze duo palissaden realiseert u diverse vormen in uw tuin. Een fraaie afscheiding van uw border of een trapje om hoogteverschillen te overbruggen. Met deze Duo palissade kunt u dit simpel opbouwen.

Palissadebanden ontlenen hun naam aan het gesimuleerde effect van aansluitend in de grond geslagen paaltjes, zoals bij echte palissades. Deze betonnen palissadebanden zijn paaltjes in ronde uitvoering. Het zijn dus eigenlijk twee ronde paaltjes aan elkaar.

Voor een stevige constructie kunt u het beste de palissade voor 1/3 van de hoogte in de grond plaatsen.

Product bekijken?

Wilt u de palissaden zelf bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers vertellen u graag meer over de toepassing en eigenschappen van palissaden.

Contact met Steenvoordeel?

Heeft u vragen over de palissaden en de toepassing daarvan en wilt u persoonlijk contact met de medewerkers van Steenvoordeel? Bel dan even naar 0341-352931!

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
Kleur

Bruin, Zwart

Maat

6×25 cm, 6×40 cm

Fabrikant

Dirksen Sierbeton

Type

Duo Palissaden

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.