Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK

Oorspronkelijke prijs was: € 5,75.Huidige prijs is: € 4,45. incl. btw per stuk

Dit is een voorraadproduct en kan snel worden geleverd.

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK is oersterk en betaalbaar. De tegel heeft wel iets afgeronde kanten om schade te voorkomen. Zie foto 2.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK

De Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK is een mooie, sterke betontegel voor uw tuin. De Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK is een goede keuze wanneer u een strakke, simpele én functionele tegel wilt voor uw tuin. De tegel heeft iets afgeronde kanten om schade te voorkomen. Combineer de tegel bijvoorbeeld met split of grind voor meer variatie in uw tuin.

Gebruikte afkortingen

De HK in de productnaam staat voor handelskwaliteit, terwijl ZVK staat voor ‘zonder vellingkant’. De tegel heeft wel iets afgeronde kanten om schade te voorkomen. Handelskwaliteit betekent dat de tegel niet gecertificeerd is (zoals een KOMO-tegel dat wel is), maar wel van uitstekende kwaliteit.

Kom naar onze showtuin in Ermelo en bekijk de Betontegel 50x50x4 cm antraciet HK ZVK

Twijfelt u nog over de kleur of afmeting van de betontegels? U vindt deze producten ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u meer weten over de toepassing en aanleg van een pad of terras? Kom dan vooral eens langs. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat al voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

Formaat

50×50 cm

Dikte

4 cm

Kleur

Antraciet, Zwart

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.