Artikelcode: 002468 SKU: 2137825 Categorieën: ,

Betonband 5x15x100 HD Zwart

 3,25 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Betonband 5x15x100 cm HD Zwart is ideaal voor het opsluiten van uw sierbestrating.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Betonband 5x15x100 HD Zwart

Met de Betonband 5x15x100 HD Zwart sluit u uw bestrating op voor meer stevigheid. Zo voorkomt u dat de bestrating verzakt. Daarnaast kan bestrating die afgesloten is met betonbanden ook meer gewicht dragen. Betonbanden zijn te gebruiken bij:

  • Terrassen
  • Opritten
  • Paden
  • Borders

Groot assortiment betonbanden

Steenvoordeel heeft een groot assortiment opsluitbanden van alle soorten, maten en kleuren. Voor ieder soort bestrating hebben wij een passende betonband. Kies betonbanden vanaf 8x20x100 cm voor de oprit en vanaf 5x15x100 cm voor terras en tuinpaden. De Betonband 5x15x100 HD Zwart is dus vooral geschikt voor het opsluiten van terrassen en tuinpaden. Bekijk hier ons complete assortiment betonbanden.

Waar staat HD voor?

Betonbanden zijn er met twee soorten sluitingen: HD en VB. HD staat voor ‘Hol en Dol’, VB voor Visbek. Hieronder ziet u het verschil:

HD: Hol en Dol
HD: Hol en Dol
VB: Visbek
VB: Visbek

Verwerkingstips

Zorg er allereerst voor dat u de juiste afmeting opsluitband kiest. Gebruik een betonband van 5x15x100 alleen voor terras en tuinpad. Voor een oprit moet de kantopsluiting minimaal 8x20x100 cm zijn. Leg bij het plaatsen de buitenkant van de opsluitband gelijk aan een gespannen touwtje. Zorg er daarnaast ook voor dat de betonband 2 cm lager wordt geplaatst dan de bovenkant van de bestrating. Dit zorgt voor een betere afwatering en oogt ook mooier.

Bezoek ook eens onze showtuin

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u betonbanden in allerlei kleuren en formaten. U bent van harte welkom om eens rond te kijken. De koffie staat voor u klaar!

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel valt onder BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We kunnen u daardoor uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (bouw- en) tuinmaterialen. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of bel even naar 0341-352931.

Gewicht 16.88 kg
Afmetingen 100 × 5 × 15 cm
Lengte

100 cm

Breedte

5 cm

Hoogte

15 cm

Fabrikant

Excluton

Kleur

Zwart

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.