Artikelcode: SKU: Oud Hollands stapelelement Categorieën: , , ,

Oud Hollands stapelelement

Vanaf  10,40 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Dit Oud Hollands stapelelement heeft een natuurlijke uitstraling, open structuur en een gladde onderzijde. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals muurtjes en borderafscheidingen.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Oudhollands stapelelement

Dit Oud Hollands stapelelement (zonder facet) heeft een natuurlijke uitstraling. Het stapelelement heeft een open structuur met een gladde onderzijde. Stapelelementen zijn op diverse manieren toe te passen. Door ze horizontaal te gebruiken kunt u een muur of borderafscheiding creëren. Bij verticale toepassing kunt u het stapelelement als palissade gebruiken. Houd er rekening mee dat stapelelementen altijd 1 gladde onderzijde hebben

De mooiste tuin creëert u met Schellevis bestrating en elementen

De Oud Hollandse bestrating van Schellevis is een prachtige bestrating waar u zeker geen spijt van zult krijgen! De oersterke steen combineert mooi met andere formaten stenen en tegels en met bijvoorbeeld split of grind. De Schellevis stenen en elementen hebben een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde.

Over Schellevis

Al meer dan 75 jaar produceert Schellevis betonproducten voor verschillende toepassingen. De producten van Schellevis kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.
Schellevis bestrating is geïnspireerd door de natuur en heeft een levendige uitstraling door unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De Schellevis stenen hebben een grote bekendheid opgebouwd.

Onderhoud van Oud Hollandse elementen

Een steen of element die buiten ligt vervuilt vroeg of laat. Bij een kleiner oppervlakte kunt u vervuiling verwijderen met een bezem of een borstel. Kies een bezem met zachte haren en veeg alleen op droge stenen. Probeer ook te voorkomen dat bladeren zich gaan ophopen. Boombladeren bevatten looizuur dat een aftekening van het blad op de stenen kan veroorzaken. Na verloop van enige tijd zal de aftekening vanzelf weer verdwijnen.

Geen veegmachine met staalborstels
Bij grotere oppervlakten kunt u gebruikmaken van een veegmachine om uw bestrating schoon te houden. Gebruik daarvoor een machine met zachte borstels van nylon of kunststof, maar kies in geen geval voor een veegmachine met staalborstels. Deze kunnen uw kostbare bestrating namelijk onherstelbaar beschadigen.

Vlekken met tuinslang verwijderen
Krijgt u vervuiling met een bezem niet weg? Of zitten er vlekken op uw stenen en elementen? Met een tuinslang kunt u de vervuiling grondiger aanpakken. Veilig is ook een mengsel van (leiding)water en zeep. Voorkom dat er (pot) grond, vervuild zand of cement op uw bestrating achterblijft. Het is beter om dit direct te verwijderen met schoon water en een zachte borstel.

Algen verwijderen met groene zeep
Groene algen groeien gemakkelijk op bestrating of elementen en zeker op schaduwrijke plekken. Verwijder de aanslag met water, groene zeep en een schrobber, maar gebruik in geen geval chemische middelen. Schellevis producten zijn namelijk gemaakt van natuurproducten die niet bestand zijn tegen agressieve middelen.

Nooit met hogedrukreiniger schoonmaken
Pas op! Gebruik nóóit de hogedrukreiniger op de Oud Hollandse Schellevis producten. Spuiten onder hoge druk kan uw Schellevis bestrating en elementen aantasten, waardoor deze eerder verkleuren. Gebruik daarom liever de tuinslang.

Samengevat:

  • Vegen met een bezem
  • Reinigen met een tuinslang
  • Niet met een hogedrukreiniger
  • Groene aanslag reinigen met groene zeep

Kom naar onze showtuin in Ermelo

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment Schellevis producten en betonbanden. Wilt u meer weten over het aanleggen van een border, trap, terras, tuinpad of oprit? Kom dan vooral eens langs. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat al voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

Maat

75x15x15 cm, 100x20x12 cm, 100x20x20 cm

Kleur

Antraciet, Carbon, Grijs, Taupe

Fabrikant

Schellevis

Collectie

Oud Hollands

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.