SKU: Varistone PZ Easy Categorieën: , ,

Varistone voegmortel PZ Easy 22,7 kg

 50,10 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

VARISTONE PZ Easy is een polymeer gebonden voegmortel voor het voegen van allerlei soorten (sier)bestrating zoals terrassen, tuinpaden en opritten. Het wordt kant en klaar gemengd in zakken van 22,7 kg geleverd. Steenvoordeel levert de kleuren steengrijs en basalt.

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Varistone voegmortel PZ Easy 22,7 kg

VARISTONE PZ Easy is een polymeer gebonden voegmortel voor het voegen van allerlei soorten (sier)bestrating zoals terrassen, tuinpaden en opritten. Het wordt kant en klaar gemengd in zakken van 22,7 kg geleverd. Steenvoordeel levert de kleuren steengrijs en basalt.
VARISTONE PZ Easy is simpel te verwerken en kan eenvoudig over de bestrating worden uitgestrooid en droog in de voegen worden ingeveegd. Ook smalle voegen kunnen probleemloos worden gevuld. Na het invegen worden de restanten met een zachte waterstraal afgespoeld. Daarmee begint ook de uitharding. Het bindmiddel reageert al na enige minuten, zodat de voegen bij het afspoelen niet uit kunnen spoelen. VARISTONE PZ Easy hard daarna uit en is blijvend flexibel. U blijft een stabiele voeg houden, die bestand is tegen vorst, wind en water.

Eigenschappen van Varistone PZ Easy:

  • Verminderd de groei van onkruid
  • Verminderd het graven van insecten
  • Waterdoorlatend
  • Flexibel
  • Waterbestendig
  • Voor allerlei soorten bestrating
  • Eenvoudig te verwerken

Varistone

Varistone is leverancier van kwaliteitsproducten voor toepassing bij de aanleg van tuinen en bestrating. Natuurlijk wil je genieten van je sierbestrating en VARISTONE levert daar graag een praktische bijdrage aan. Het assortiment bestaat uit voegmortels, mortels, lijmen en kitten. Producten om zorgeloos te kunnen genieten van je sierbestrating. Betrouwbaar, eenvoudig en duurzaam.

Meer informatie over de Varistone PZ Easy? Kom dan naar BPG Pieper in Ermelo

U vindt de Varistone PZ Easy in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens langs, we helpen u heel graag verder met de toepassing van Varistone PZ Easy en de koffie staat natuurlijk voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Fabrikant

Varistone

Kleur

Basalt, Steengrijs

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.