Artikelcode: 15168 SKU: 24551 Categorieën: , , ,

Vari Fix steenlijm grijs 15kg

Oorspronkelijke prijs was: € 32,75.Huidige prijs is: € 23,95. incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

Vari Fix steenlijm is een droge mortel op cementbasis. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle soorten steen ten behoeve van o.a. tuinmuren. Bestel uw Vari Fix steenlijm snel en eenvoudig bij Steenvoordeel.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Vari Fix steenlijm grijs 15 kg

Vari Fix steenlijm grijs 15 kg is een droge mortel op cementbasis. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle soorten steen ten behoeve van o.a. tuinmuren. De steenlijm is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden verwerkt in een laagdikte van minimaal 2 mm tot maximaal 6 mm (afhankelijk van de steensoort). Vari Fix heeft de eigenschap dat het materiaal vloeit zolang het in beweging blijft en dik is zodra het stil staat. Hierdoor zal de mortel niet uit de voegen vloeien bij het verlijmen en kunnen de stenen gemakkelijk langs een draad geplaatst worden zonder dat ze wegzakken.

Eigenschappen:

  • Eenvoudig te verwerken
  • Zowel binnen als buiten toe te passen
  • Hoge standvastigheid
  • Weerbestendig
  • Soepele, goed verwerkbare mortel met hoge kleefkracht
  • Onbrandbaar

De verwerking van Vari Fix steenlijm in beeld

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verwerking van Vari Fix steenlijm grijs 15 kg kom dan gerust eens langs aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers vertellen u graag meer over de toepassing van Varistone producten.

Contact met Steenvoordeel?

Heeft u vragen over de toepassing van Varistone en wilt u persoonlijk contact met de medewerkers van Steenvoordeel? Bel dan even naar 0341-352931!

Fabrikant

Varistone

Verpakking

Emmer 15 kg

Kleur

Grijs

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.