Artikelcode: 15168 SKU: 24551 Categorieën: , ,

Vari Fix steenlijm grijs 15kg

 26,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

Vari Fix steenlijm is een droge mortel op cementbasis. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle soorten steen ten behoeve van o.a. tuinmuren. Bestel uw Vari Fix steenlijm snel en eenvoudig bij Steenvoordeel.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Vari Fix steenlijm grijs 15 kg

Vari Fix steenlijm grijs 15 kg is een droge mortel op cementbasis. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle soorten steen ten behoeve van o.a. tuinmuren. De steenlijm is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden verwerkt in een laagdikte van minimaal 2 mm tot maximaal 6 mm (afhankelijk van de steensoort). Vari Fix heeft de eigenschap dat het materiaal vloeit zolang het in beweging blijft en dik is zodra het stil staat. Hierdoor zal de mortel niet uit de voegen vloeien bij het verlijmen en kunnen de stenen gemakkelijk langs een draad geplaatst worden zonder dat ze wegzakken.

Eigenschappen:

  • Eenvoudig te verwerken
  • Zowel binnen als buiten toe te passen
  • Hoge standvastigheid
  • Weerbestendig
  • Soepele, goed verwerkbare mortel met hoge kleefkracht
  • Onbrandbaar

De verwerking van Vari Fix steenlijm in beeld

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verwerking van Vari Fix steenlijm grijs 15 kg kom dan gerust eens langs aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers vertellen u graag meer over de toepassing van Varistone producten.

Contact met Steenvoordeel?

Heeft u vragen over de toepassing van Varistone en wilt u persoonlijk contact met de medewerkers van Steenvoordeel? Bel dan even naar 0341-352931!

Fabrikant

Varistone

Verpakking

Emmer 15 kg

Kleur

Grijs

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.