Artikelcode: 284152 SKU: 27587 Categorieën: , ,

UDF60 Eros onbezand

 67,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De UDF60 Eros onbezand is een strengpers straatbaksteen-sortering uit de Vida-serie van Wienerberger. De straatbakstenen van Wienerberger zijn echte eyecatchers voor een stijlvolle designtuin.

 Stuks per m2 73
 Stuks per pallet 780

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,82 m2
10,60 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

UDF60 Eros onbezand

De UDF60 Eros onbezand is een strengpers straatbaksteen-sortering uit de Vida-serie van Wienerberger. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Kom gerust eens langs in onze showtuin om de steen te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag met een professioneel advies.

Durf te combineren met donkere bestrating

De straatbakstenen van Wienerberger zijn echte eyecatchers voor een stijlvolle designtuin. De Vida Eros UDF60 komt uit de Vida-serie, een serie met straatbakstenen die strak, stijlvol en vol karakter zijn. Met deze donkere straatbakstenen creëert u een tuin met een moderne look. Combineer ook eens met andere vormen en kleuren. Daardoor komt donkere gebakken bestrating nog meer tot zijn recht. De stenen uit de Vida-serie zijn leverbaar in diverse kleurstellingen en texturen. Een prima keuze voor strakke tuinontwerpen.

Wat betekent ‘strengpers’?

Tegenwoordig zijn de meeste (straat)bakstenen gemaakt door een strengpers. De klei komt in dat geval uit een strengpersmachine en wordt dus niet in mallen gedrukt. De kleistreng komt uit de pers en wordt op de dikte afgesneden. Strengpersbakstenen herkent u aan de zeer strakke vorm.

Gebakken bestrating: een authentieke uitstraling

Gebakken bestrating wordt ieder jaar mooier. Wilt u direct al een authentieke look voor uw oprit, tuinpad of terras? Kies dan voor een getrommelde baksteen van Wienerberger. Denk ook eens aan gedurfde combinaties met strakke en moderne elementen in je tuin. Verrassende contrasten maken een tuin spannend.

Over Wienerberger: duurzame bouwmaterialen

Wienerberger biedt graag zekerheid. Daarom is alle bestrating van Wienerberger door onafhankelijke instanties getoetst op duurzaamheid. Daarbij is gekeken naar de afstand die grondstoffen afleggen, de transportwijze, de samenstelling, de productiewijze, het onderhoudsniveau en de levensduur van de bakstenen. De straatbakstenen hebben het DUBO keurmerk gekregen. Wienerberger heeft met het DUBO keur een keurmerk in handen waarmee wetenschappelijk en onafhankelijk kan worden aangetoond dat de straatbakstenen op het gebied van milieu en gezondheid een duurzaam bouwmateriaal zijn voor bestrating.

Steenvoordeel: UDF60 Eros onbezand in onze showtuin in Ermelo

Twijfelt u nog over de kleur van de UDF60 Eros onbezand? U vindt de straatbakstenen van Wienerberger in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. U kunt daar ons assortiment gebakken bestrating op uw gemak vergelijken. Onder het genot van een bakje koffie voorzien wij u graag van advies over aanschaf, aanleg en onderhoud. Onze showtuin is zeven dagen per week geopend, ook op feestdagen. Wilt u graag advies van onze medewerkers? Bezoek de showtuin dan even binnen onze openingstijden. Wij helpen u graag!

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel maakt onderdeel uit van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo dat al meer dan 40 jaar bouwmaterialen levert aan bouw- en klusprojecten in Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u prima adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bellen mag ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Formaat

20×6,5 cm, Dikformaat

Dikte

6 cm

Kleur

Zwart

Collectie

Vida

Fabrikant

Wienerberger

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.