Artikelcode: 7854 SKU: 32355 Categorieën: , , , , Tag:

S-Top H-verbandsteen begin/eind 8 cm grijs

 28,25 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

S-Top H-verbandsteen begin/eind 8 cm grijs is door de dikte van 8 cm ook geschikt voor zwaardere belasting zoals opritten en parkeerplaatsen. Deze klinker is vooral geschikt voor grotere oppervlaktes omdat deze op elkaar inhaken en daardoor niet van elkaar “weg kunnen lopen”. Hij is voorzien van een toplaag voor extra bescherming.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,73 m2
7,30 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

S-Top H-verbandsteen begin/eind 8 cm grijs

S-Top H-verbandsteen begin/eind 8 cm grijs is door de dikte van 8 cm ook geschikt voor zwaardere belasting zoals opritten en parkeerplaatsen. Deze klinker is vooral geschikt voor grotere oppervlaktes omdat deze op elkaar inhaken en daardoor niet van elkaar “weg kunnen lopen”. Hij is voorzien van een toplaag voor extra bescherming.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt een groot assortiment stenen en klinkers in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo, zo ook de S-Top H-verbandsteen 8 cm. Kom gerust eens langs om dit product met eigen ogen te bekijken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en beantwoorden dan graag uw vragen over de aanschaf, aanleg en het onderhoud van uw bestrating. De koffie staat voor u klaar! Op zon- en feestdagen kunt u ook terecht in onze showtuin om even rond te kijken.

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper Ermelo

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf in Ermelo. Wij leveren al meer dan 40 jaar materialen aan bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We hebben verstand van zaken en kunnen u prima adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nu nog (dringende) vragen? Neem dan even contact met ons op via de website, of bel 0341-352931.

Formaat

20×16,5 cm

Dikte

8 cm

Kleur

Grijs

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u binnen 24 uur bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om u te informeren hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat uw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoeft u maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.