Artikelcode: 284199 SKU: 284199 Categorieën: , , , , ,

Regentegel Y-splitsing Grijs

 29,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De regentegel Y-splitsing grijs is een tegel waarmee u regenwater gecontroleerd afvoert naar plekken in uw tuin waar u dit wilt. Met deze tegel splitst u 1 waterstroom in 2 stromen óf voegt u 2 stromen samen.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Regentegel Y-splitsing grijs

De regentegel Y-splitsing grijs is een tegel waarmee u regenwater gecontroleerd afvoert naar plekken in uw tuin waar u dit wilt. Met deze tegel splitst u 1 waterstroom in 2 stromen óf voegt u 2 stromen samen. Samen met Basis tegels en Start/eind tegels creëert u eenvoudig een fraaie waterloop.

Omschrijving Regentegel

Waterbeheer wordt een steeds belangrijker aspect in de duurzame tuin. Mede door klimaatverandering resulteert het afvoeren van regenwater via het riool steeds vaker in een ongewenste grondwaterstand en overbelasting van het riool. Daarnaast kan het regenwater van toegevoegde waarde zijn voor de eigen tuin. Koppel je regenpijp af en gebruik deze stap in klimaatadaptie op een esthetische manier voor zowel natuurlijke als moderne tuinen. Heel leuk om met de regentegels een beekje in eigen tuin te creëren.
Met de 3 modellen regentegel kunnen diverse vormen worden gemaakt en kan het regenwater naar meerdere plekken in de tuin worden geleid. Zie hieronder een paar voorbeelden:

Regentegel Basis Grijs Neerleg opties | Regentegels kopen bij Steenvoordeel

Showtuin in Ermelo

Wilt u meer informatie over de Regentegel of heeft u vragen over de toepassing hiervan, kom dan gerust eens langs aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers vertellen u graag meer over de oplossingen voor waterbeheer..

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

39 cm

Breedte

37 cm

Dikte

5 cm

Kleur

Grijs

Type

Regentegel

Fabrikant

Regentegel onderdeel van Gerine V.O.F.

Duurzaamheidscategorie

Waterpasserend

Bij het toepassen van de regentegel adviseren wij u als volgt:

  • Leg de eerste 6 tegels eerst rechtdoor voordat u een bocht maakt. Hiermee wordt voorkomen dat het water in de bocht gaat overstromen
  • Tegels kunnen koud tegen elkaar worden gelegd. Het water sijpelt tussen de naden door en verspreid zich in de tuin. Bij harde regenbuien is er meer stuwkracht en zal het water verder de tuin in komen.
  • Leg de tegels op het zand en gelijk aan de bestaande bestrating
  • Leg de tegels in de lengte onder een afschot van 1 cm per meter. Leg de tegels in de breedte waterpas.
  • De lengte op het hart van de tegels is 35 cm. Voor een snelle berekening kan 3 stuks per meter worden aangehouden.

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.