Artikelcode: SKU: Zwembadrand hoekstuk 90 gr Categorieën: , , ,

Oud Hollandse zwembadrand hoekstuk 90 graden

Vanaf  81,50 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Dit Oud Hollandse zwembadrand hoekstuk heeft een natuurlijke uitstraling. Het hoekstuk heeft een gladde onderzijde en een open structuur (basalt optiek). Het hoekstuk heeft in de binnenhoek een, niet overhangende, ronde neus.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Oud Hollandse zwembadrand hoekstuk 90 graden

Dit Oud Hollandse zwembadrand hoekstuk heeft een natuurlijke uitstraling. Het zwembadrand hoekstuk heeft een gladde onderzijde en een open structuur (basalt optiek). Het hoekstuk heeft in de binnenhoek een, niet overhangende, ronde neus. Met de combinatie van zwembadranden en hoekstukken creëert u een strakke afwerking van een stenen muurtje, vijver of uiteraard een zwembad.

De mooiste tuin creëert u met Schellevis bestrating en elementen

De Oud Hollandse bestrating van Schellevis is een prachtige bestrating waar u zeker geen spijt van zult krijgen! De oersterke steen combineert mooi met andere formaten stenen en tegels en met bijvoorbeeld split of grind. De Schellevis stenen en elementen hebben een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde.

Over Schellevis

Al meer dan 75 jaar produceert Schellevis betonproducten voor verschillende toepassingen. De producten van Schellevis kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.
Schellevis bestrating is geïnspireerd door de natuur en heeft een levendige uitstraling door unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De Schellevis stenen hebben een grote bekendheid opgebouwd.

Onderhoud van Oud Hollandse elementen

Als een steen of element buiten ligt vervuilt deze vroeg of laat. Bij een kleiner oppervlakte kunt u vervuiling verwijderen met een bezem of een borstel. Kies een bezem met zachte haren en veeg alleen op droge stenen. Probeer ook te voorkomen dat bladeren zich gaan ophopen. Boombladeren bevatten looizuur dat een aftekening van het blad op de stenen kan veroorzaken. Na verloop van enige tijd zal de aftekening vanzelf weer verdwijnen.

Geen veegmachine met staalborstels
Bij grotere oppervlakten kunt u gebruikmaken van een veegmachine om uw bestrating schoon te houden. Gebruik daarvoor een machine met zachte borstels van nylon of kunststof, maar kies in geen geval voor een veegmachine met staalborstels. Deze kunnen uw kostbare bestrating namelijk onherstelbaar beschadigen.

Vlekken met tuinslang verwijderen
Krijgt u vervuiling met een bezem niet weg? Of zitten er vlekken op uw stenen en elementen? Met een tuinslang kunt u de vervuiling grondiger aanpakken. Veilig is ook een mengsel van (leiding)water en zeep. Voorkom dat er (pot) grond, vervuild zand of cement op uw bestrating achterblijft. Het is beter om dit direct te verwijderen met schoon water en een zachte borstel.

Algen verwijderen met groene zeep
Groene algen groeien gemakkelijk op bestrating of elementen en zeker op schaduwrijke plekken. Verwijder de aanslag met water, groene zeep en een schrobber, maar gebruik in geen geval chemische middelen. Schellevis producten zijn namelijk gemaakt van natuurproducten die niet bestand zijn tegen agressieve middelen.

Nooit met hogedrukreiniger schoonmaken
Pas op! Gebruik nóóit de hogedrukreiniger op de Oud Hollandse Schellevis producten. Spuiten onder hoge druk kan uw Schellevis bestrating en elementen aantasten, waardoor deze eerder verkleuren. Gebruik daarom liever de tuinslang.

Samengevat:

  • Vegen met een bezem
  • Reinigen met een tuinslang
  • Niet met een hogedrukreiniger
  • Groene aanslag reinigen met groene zeep

Kom naar onze showtuin in Ermelo

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment Schellevis producten en betonbanden. Wilt u meer weten over het aanleggen van een border, trap, terras, tuinpad of oprit? Kom dan vooral eens langs. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat al voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

Kopmaat

40×5 cm, 100×5 cm

Kleur

Antraciet, Carbon, Grijs

Fabrikant

Schellevis

Collectie

Oud Hollands

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.