Oud Hollandse Opsluiting 100 cm Gewapend

Vanaf  11,95 per stuk

Levertijd: 2-7 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Oud Hollandse Opsluiting 100 cm Gewapend (zonder facet) heeft een natuurlijke uitstraling. De Schellevis opsluitband heeft een open structuur met een gladde onderzijde, ook wel een basalt optiek genoemd. De opsluiting is gewapend en daardoor op veel manieren te gebruiken. Plaats de basalt optiek naar boven als u de opsluiting vlak gebruikt.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Oud Hollandse Opsluiting 100 cm Gewapend

De Oud Hollandse Opsluiting 100 cm Gewapend heeft een natuurlijke uitstraling. De Schellevis opsluitband heeft een open structuur met een gladde onderzijde (ook wel basalt optiek genoemd). De opsluiting is gewapend en daardoor op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kan de opsluitband ook vlak geplaatst worden. Plaats de open structuur in dat geval naar boven.

Verwerkingstips opsluiting van Schellevis

Bij aflevering kan de Oud Hollandse Opsluiting 100 cm Gewapend een kalkzweem vertonen, maar na verloop van tijd zal dit door zon en regen vanzelf weer verdwijnen. Vuil of bladeren kunnen voor vervuiling van de opsluiting zorgen, laat dit dus niet te lang liggen. Reinig de opsluitbanden met schoon water en met zachte zeep, maar gebruik geen synthetische reinigingsmiddelen.

Schellevis: natuurlijke producten van topkwaliteit

Schellevis opsluitbanden worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Ook het productieproces is milieuvriendelijk. Bij de productie komen geen schadelijke stoffen vrij en het materiaal is 100% recyclebaar. Schellevis opsluitbanden zijn weerbestendig en onderhoudsarm. Ze zijn bijzonder geschikt voor intensief gebruik.

Over Schellevis

Schellevis maakt al meer dan 75 jaar betonproducten. De exclusieve producten zijn geïnspireerd door de natuur en staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit. Schellevis heeft daardoor in de loop der jaren een grote bekendheid opgebouwd.

Grote showtuin in Ermelo

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment Schellevis producten en betonbanden. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar en we helpen u graag.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel valt onder BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We kunnen u daardoor prima advies geven over de aanschaf van uw (bouw- en) tuinmaterialen. Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op of bel 0341-352931.

Lengte

100 cm

Hoogte

20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm

Breedte

5 cm, 7 cm

Kleur

Antraciet, Carbon, Creme, Grijs, Roodbruin, Taupe

Fabrikant

Schellevis

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.