SKU: Lava Split Categorieën: , , ,

Lava Split

Vanaf  5,95 per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Lava Split kan als decoratie voor een tuinpad gebruikt worden, maar is ook ideaal als vulling in een plantenbak bijvoorbeeld. Lava is niet geschikt voor zware belasting.

Wissen

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Lava Split

Lava Split kan als decoratie voor een tuinpad gebruikt worden, maar is ook ideaal als vulling in een plantenbak bijvoorbeeld. Lava is niet geschikt voor zware belasting.

Split in uw tuin verwerken

Als u split in uw tuin verwerkt, kunt u het beste anti-worteldoek gebruiken als ondergrond. Anti-worteldoek houdt het onkruid weg.

Meer informatie over Lava split?

Kom dan gerust eens langs in onze winkel en showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. U vindt daar diverse split- en grindsoorten in onze showtuin. Onder het genot van een bakje koffie voorzien we u graag van advies. U bent welkom!

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een familiebedrijf in Ermelo dat al ruim 40 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten dan ook exact waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag ook, wij zijn bereikbaar op 0341-352931.

Diameter

0-16 mm, 1-4 mm, 8-16 mm, 16-32 mm, 40-80 mm, 80-150 mm

Verpakking

Zak (17 ltr.), MidiBag, Bigbag

Kleur

Roodbruin

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.