Keigrassteen 45x45x10 antraciet

 66,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De keigrassteen heeft een nostalgisch uiterlijk en een profiel waar ruimte tussen zit. Deze ruimte kan naar keuze worden opgevuld met gras, split of een andere vulling.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

1,22 m2
9,72 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Keigrassteen 45x45x10 antraciet

Deze keigrassteen is een zeer fraai alternatief voor de bekende grastegel. Het is een betonelement met een nostalgisch uiterlijk en een profiel waar ruimte tussen zit. Deze ruimte kan naar keuze worden opgevuld met gras, split of een andere vulling. Ondanks zijn nostalgische uiterlijk voldoet de keigrassteen ook aan moderne eisen en bouwwijzen.
De stenen zijn daardoor zowel zeer goed toepasbaar in moderne woon- en werkgebieden als in gebieden die van historisch belang zijn.

Vulling

De ruimte tussen de keitjes van de keigrassteen kan worden opgevuld met grond en graszaad. Er ontstaat dan een groene, natuurlijke oppervlakte die door de keigrassteen ook zeer geschikt is als oprit. Wil je een solide constructie creëren dan kan de ruimte tussen de keitjes worden opgevuld met bijvoorbeeld een gekleurde splitsoort. Hierdoor ontstaat een duurzame, natuurlijke en onderhoudsarme bestrating met een strakke uitstraling.

Drainage

Met de huidige klimaatveranderingen wordt het afvoeren van regenwater een steeds belangrijkere factor bij het kiezen van bestrating. De keigrasstenen hebben zeer goede drainage-eigenschappen en zijn daardoor zeer goed toepasbaar op plaatsen (paden, pleinen, parkeerplaatsen, inritten) waar problemen met de afvoer van oppervlaktewater kan ontstaan.

De keigrassteen onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

  • Solide ondergrond
  • Natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam
  • Goede afwatering
  • Hoge verkeersbelasting

Deze keigrassteen zelf bekijken? Kom dan naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de keigrassteen in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

45 cm

Breedte

45 cm

Dikte

10 cm

Kleur

Antraciet

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Duurzaamheidscategorie

Waterpasserend

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.