Hydro Lineo 40 30x10x8 Antraciet

 42,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-7 werkdagen o.o.v.

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De Hydro Lineo 40 30x10x8 Antraciet is een stabiele, strakke waterdoorlatende klinker

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,72 m2
7,20 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Hydro Lineo 40 30x10x8 Antraciet

De Hydro Lineo 40 30x10x8 Antraciet is een waterpasserende klinker met een deklaag. Hierdoor is deze zeer geschikt om mee te ontharden en vergroenen. Dat betekent minder last van water op je bestrating. Door de verschillende modellen te combineren zijn diverse patronen te creëren: strak, grillig of aansluitend. De klinker is voorzien van een vellingkant. De Lineo 40 is voorzien van afstandhouders zodat tussen de stenen een opening van 40% ontstaat.

Eigenschappen en kenmerken:

  • Waterdoorlatend of -passerend
  • Vorstbestendig
  • Antislip
  • Voldoet aan Benor onafhankelijke kwaliteitsnorm
  • Geschikt voor oprit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • De Lineo 40 is 60% dicht en 40% open

Benor kwaliteitscertificaat:

Sterker beton
Alle Benor gecertificeerde stenen voldoen aan de sterkte-eisen die staan vermeld in de EN 1338. Zij zijn daardoor sterk, slijt- en maatvast. Het Benor certificaat wordt door een onafhankelijke, externe keuringsinstelling toegekend.

Snelle verwerking
Omdat de Benor gekeurde stenen vlak worden geproduceerd zijn ze altijd even lang, breed en hoog. Dit maakt de verwerking eenvoudiger en het geeft een mooi resultaat.

Minder aanslag en vervuiling
De Benor gekeurde stenen hebben een hoge dichtheid waardoor water minimaal wordt opgenomen. Hierdoor drogen de stenen sneller en zijn minder gevoelig voor groene aanslag en vervuiling.

Meer informatie of de Hydro Lineo zelf bekijken?

Kom dan gerust eens langs in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. U kunt daar de Hydro Lineo stenen met eigen ogen bekijken. Onder het genot van een kopje koffie voorzien we u graag van advies over waterpasserende bestrating. U bent van harte welkom!

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf in Ermelo dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag ook, 0341-352931.

Formaat

30×10 cm

Dikte

8 cm

Kleur

Antraciet

Collectie

Hydro

Fabrikant

Marlux

Duurzaamheidscategorie

Waterpasserend

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.